Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabah aksam 5 gun kulanmistim 12. Gunde adet olmustumArkadaşlar tarlusal ilk defa kullanıcam nasıl kullanılıyor
Eczaneci günde 3 defa dedi şok oldumBen sabah aksam 5 gun kulanmistim 12. Gunde adet olmustum
Sabah akşam 1er tane alıyorsunuz 6 günde bitiyor sonra bekliyorsunuz 1 hafta içerisinde regl oluyorsunuzEczaneci günde 3 defa dedi şok oldum
Bende böyle yapiyim sağol canımSabah akşam 1er tane alıyorsunuz 6 günde bitiyor sonra bekliyorsunuz 1 hafta içerisinde regl oluyorsunuz
3 tane fazla olur ya 2 tane kulan sen canimEczaneci günde 3 defa dedi şok oldum
Nöbetçi gece eczaneciden aldım misafirlikten sonra uykulu olduğu için dediğine güvenemedim. Burada da geçtiğim yoldan geçen çok insan var tecrübeli bilgi almak istedim yoksa bende biliyorum eczacının dediği gibi kullanmayı teşekkürler.Eczacınız nasıl diyorsa öyle kullanın.
Çok kişi var sabah akşam kullanan ve aynı etkiyi gören bana da çok geldi öyle yapayım canım çok sağol3 tane fazla olur ya 2 tane kulan sen canim
Ayn oyle yap canim adet sokturucu olarak birebir bence pcis var mesela bende cok zor adet oluyorum onu kulandim 12 gun. GeldiÇok kişi var sabah akşam kullanan ve aynı etkiyi gören bana da çok geldi öyle yapayım canım çok sağol
Tamam canım çok sağolAyn oyle yap canim adet sokturucu olarak birebir bence pcis var mesela bende cok zor adet oluyorum onu kulandim 12 gun. Geldi
Kutunun içindeki prospektüsü okursanız aynı cevabı göreceksiniz zaten.Nöbetçi gece eczaneciden aldım misafirlikten sonra uykulu olduğu için dediğine güvenemedim. Burada da geçtiğim yoldan geçen çok insan var tecrübeli bilgi almak istedim yoksa bende biliyorum eczacının dediği gibi kullanmayı teşekkürler.
Kutunun içindeki prospektüsü okursanız aynı cevabı göreceksiniz zaten.
Aynı cevabı burdan da aldım beni düşündüğünüz için teşekkürler çok incesinizKutunun içindeki prospektüsü okursanız aynı cevabı göreceksiniz zaten.
Sabah akşam kullanıyorsun iki doz hâlinde 6 gün, sonra bı kaç gün içinde adet görüyorsun bende kullandım 1 gün sonra adet gördüm ilk günler çok az kanama vardı leke gibi ama bugün 8. Günüm ve hala kesilmiş değil ve çok yoğun şekilde geliyor. İlaçtan mı yoksa başka bişey var bilemedim ama adı üstünde adet söktürücüArkadaşlar tarlusal ilk defa kullanıcam nasıl kullanılıyor