arkadaşlar adet gecikmesi yaşıyorum doktor tarlusal verdi kullandım 4 gün oldu biteli hala adet olamadım kullanan varmı kaç gun içinde adet oldu buarada bebek sahibi olmak istiyrum
canım bende kullandım bi kere kutu bittikte bir gn sonra adet olmştum ben. hayıt tohumu ve soğan kürünü tavsiye edrm.
tskr ederm cnm bnm 4 gun gecti hala tık yok çıldırcam artık bunun yuzune bebek için tedavıyede baslayamadım
Canım ben evlenmeden önce kullanmıştır hap bittikten 8 9 gün sonra adet olmuştum sanırım. 10 gün içinde adet olursun büyük ihtimalletskr ederm cnm bnm 4 gun gecti hala tık yok çıldırcam artık bunun yuzune bebek için tedavıyede baslayamadım
emin ol stresten gelmiyor canım rahat ol gelecektir biraz kafanı rahatlat.
ben ilacı 6gün kullanıyoru tam 6gün sonra adet olyorum hep böyle
emin ol stresten gelmiyor canım rahat ol gelecektir biraz kafanı rahatlat.
ben ilacı 6gün kullanıyoru tam 6gün sonra adet olyorum hep böyle[/QUO
kişiden kişiye değişebiliyor işte. benm arkadaşmda kullndı ancak olmadı sonra testere dişli aslan peçesini kullanmaya karar verdi aktara giderken yolda oldu.
inş olurum bnde şiştm valla
ben ilacı 6gün kullanıyoru tam 6gün sonra adet olyorum hep böyle[/QUO
kişiden kişiye değişebiliyor işte. benm arkadaşmda kullndı ancak olmadı sonra testere dişli aslan peçesini kullanmaya karar verdi aktara giderken yolda oldu.
bende nezamn gebelik testi alsam ogun oluryorum inat ettm bu ay almıcam eczaneyi zengın ettm valla
stres yapmamak elmde değil 1 senedr korunmuyruz polaktın yuksek çıktı ondan olmuyo olablr dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?