• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarlusal kullanan varmı

140215

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
237
8
48
34
Zonguldak
arkadaşlar adet gecikmesi yaşıyorum doktor tarlusal verdi kullandım 4 gün oldu biteli hala adet olamadım kullanan varmı kaç gun içinde adet oldu buarada bebek sahibi olmak istiyrum

arkadaşlar adet gecikmesi yaşıyorum doktor tarlusal verdi kullandım 4 gün oldu biteli hala adet olamadım kullanan varmı kaç gun içinde adet oldu buarada bebek sahibi olmak istiyrum

canım bende kullandım bi kere kutu bittikte bir gn sonra adet olmştum ben. hayıt tohumu ve soğan kürünü tavsiye edrm.

tskr ederm cnm bnm 4 gun gecti hala tık yok çıldırcam artık bunun yuzune bebek için tedavıyede baslayamadım

emin ol stresten gelmiyor canım rahat ol gelecektir biraz kafanı rahatlat.

tskr ederm cnm bnm 4 gun gecti hala tık yok çıldırcam artık bunun yuzune bebek için tedavıyede baslayamadım
Canım ben evlenmeden önce kullanmıştır hap bittikten 8 9 gün sonra adet olmuştum sanırım. 10 gün içinde adet olursun büyük ihtimalle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ilacı 6gün kullanıyoru tam 6gün sonra adet olyorum hep böyle[/QUO

kişiden kişiye değişebiliyor işte. benm arkadaşmda kullndı ancak olmadı sonra testere dişli aslan peçesini kullanmaya karar verdi aktara giderken yolda oldu.:52: :52: :52:

ben ilacı 6gün kullanıyoru tam 6gün sonra adet olyorum hep böyle[/QUO

kişiden kişiye değişebiliyor işte. benm arkadaşmda kullndı ancak olmadı sonra testere dişli aslan peçesini kullanmaya karar verdi aktara giderken yolda oldu.:52: :52: :52:

bende nezamn gebelik testi alsam ogun oluryorum inat ettm bu ay almıcam eczaneyi zengın ettm valla :52::52::52::52:

stres yapmamak elmde değil 1 senedr korunmuyruz polaktın yuksek çıktı ondan olmuyo olablr dedi doktor

canım bende uğraşıyrm bayadr benim de olmadı ancak rabbim en iyisini bilr. bende pco var ancak 30-31 gnde adet olrdm ve pcolu olduğumu tedaviy başlaynca öğrendm. bebek içn tedaviye başlaynca adtlrm 34 gne kadar uzadı bilmem neden. hem bi kan tahlili yaptr istersen yinede bi arkadaşta kullndı tarlusal oda pculydu adet olamadı doktora gttğnde hamile olduğunu öğrendi. canım şüphen varsa bi tahll yaptr istersen.

Back