Tarlusal kullanan var mı ?

Kbra07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
18
5
Bayanlar araniza yeni katildim sorum olucakti ben ella kullandim adetim 26 gun gecikti 2. Iliskimdeb 15 gun sonra erken gebelik testi yaptim negatif cikti sonra tarlusal aldim 2. Gunum simdilik 3 tane kullandim siz kacinci gunde adet oldunuz bide adet oldugum tarih gelecek aydadami ayni tarihte adet oldunuz :) yorumlariniz icin tesekkurler

Bayanlar araniza yeni katildim sorum olucakti ben ella kullandim adetim 26 gun gecikti 2. Iliskimdeb 15 gun sonra erken gebelik testi yaptim negatif cikti sonra tarlusal aldim 2. Gunum simdilik 3 tane kullandim siz kacinci gunde adet oldunuz bide adet oldugum tarih gelecek aydadami ayni tarihte adet oldunuz :) yorumlariniz icin tesekkurler
Canim merhaba gecmis olsun ben de tarlusal kullandim iki ay boyunca ilac bittikten bir gun sonra olmustum ilkinde daha sonra iki ay duzenli adet oldu ucuncu ay tekrar duzensizlesti ve tekrar kullandim bu sefer ilac bittikten uc gun sonra adet olmustum ama ilaci birakinca yine duzensizlesiyo o yuzden ben kullanmayi biraktim insallah senin ki duzelir :)

X