- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Evet 1 haftadır geçmiyor hatta Perşembe cuma günü uzayan akıntım olmuştu süreklide akıntım var beyaz şeffaf karışıkGöğüs hassasiyeti kasık agrısı oldu mu sizde ?
Aynen benimde demekki ilaçdan dolayı. Bende umutlanmıstm hamilemiyim acaba diyeEvet 1 haftadır geçmiyor hatta Perşembe cuma günü uzayan akıntım olmuştu süreklide akıntım var beyaz şeffaf karışık
Ben oğluma hamileyken tarlusal içmiştim aynı belirtileri olmuştu ama adetim ilaca rağmen adet günü gelmeden farketmedim cnmAynen benimde demekki ilaçdan dolayı. Bende umutlanmıstm hamilemiyim acaba diye
Hımm. Benim dün baya kasık agrım vardı bugun biraz daha az gibi. Ama ben tarlusalı kulllandıgım gun ilk bir tane aldm hemen hassaslastı göğüslerim seninde hemen mi hassaslaştı yoksa bittikten sonra mıBen oğluma hamileyken tarlusal içmiştim aynı belirtileri olmuştu ama adetim ilaca rağmen adet günü gelmeden farketmedim cnm
Benim içtiğim gun göğüslerim hassaslastı canım. Belki ilaçla alakadı yoktur bilmiyorum.Bence içer içmez etki etmez cnm
Birde belirti olarak şunu fark ettim mesela bulaşık yıkarken karnımı lavaboya dayıyorm ya acıyo hafif hafif. Göğüslerim gibi hassas sanki .aseeg
ilacın bitmesine ne kadar var daha ?Benim içtiğim gun göğüslerim hassaslastı canım. Belki ilaçla alakadı yoktur bilmiyorum.
Ya kasıgımdaki hissi tarif edemiyorm. Batma mı desem agrı mı desem kramp mı desem çözemiyorumYani öyle bir durum değildi benimkisi şöyle söyleyim ;
İğne batması oluyor kasıklarda o net ve kesinlikle hissedersin.
Ben hamilelik olduğunu düşünmemiştim açıkçası bu ne ya dedim kendi kendime.
E gögüslerime gelince normalde adet önceside agırırdı fakat tek fark duş aLırken uçlarına su değerken ağırması.
BUnun yanında erken uyumalarım ve kabızlık eşlik etti derken adete 1 hafta kala yaptığım test silik çıktı.
Dr bile inanmadı olmaz dedi böyle ve kafanda kalmasın kan testini tekrarlayalım öyle bir üst söktürücüyü kullanalım dedi ve kan testi pozitif çıktı.
Mesela benim ağız içimde devamlı yara vardıİlaç bitmedi. Ben ilacı ilk aldıgım gun ovu testi yaptım yumurtlama olmustu. Ertesi gun yıne ovu yaptım silikleşmişti yani yuöurta catlamıştı. O gun çok afedersinz ilişki oldu. İlişkiden 1 gun sonra göğüs uçlarım hassaslaştı ve hiç gecmedi şimdi kople hassas. Dünden beride kasık agrım var alt karnımda dolanıyo böyle bazen kasıklarımda bazen rahim içinde falan. Ben normalde çok su içtiğim için normal zamandada sık tuvalete çıkıyorm onun için onu pek bilmiyorm. Agzımda sürekli kuruluk var olabilr mi acaba ?
İalç dün akşam bitti.ilacın bitmesine ne kadar var daha ?
adetinize ne kadar varYa kasıgımdaki hissi tarif edemiyorm. Batma mı desem agrı mı desem kramp mı desem çözemiyorum
Ayyyyy şaka yapıyorsnnnn yemin ederim bnmde oyle oldu. Dün baktm diş ettim durduk yere böyle tahriş olmus gibiydi acıyodu. Ayyy çok umutlandm şimdiMesela benim ağız içimde devamlı yara vardı
sizi sevindirmek istemem şimdiden ama kan testi yaptırın bir an evvelİalç dün akşam bitti.
10 gun içinde adet olmam lazım.adetinize ne kadar var
Ayyy yarın saglık ocagına mı gitsem . Off heycanlandm.sizi sevindirmek istemem şimdiden ama kan testi yaptırın bir an evvel
bak normade dr bana kullan 1 hafta ya kadar ilaç bitmeden olursun demişti.10 gun içinde adet olmam lazım.
ben adete 7 gün kala yaptım eczaneden aldığım kiti pozitifti.Ayyy yarın saglık ocagına mı gitsem . Off heycanlandm.biraz bekliyeyim bakalım nolcak
Amin amin amin. Bende hiç adet olcakmısım gibi hissetmiyorum. Göğüs hassasiyetim hala devam ediyo bakalım hayırlısı allahtanbak normade dr bana kullan 1 hafta ya kadar ilaç bitmeden olursun demişti.
Olmadım tereddütlerim çoğalınca eczane kiti alıp denedim pozitifti darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?