Tarlusal kullanan arkadaslar yardımcı olur musunuz ?

Ben oğluma hamileyken tarlusal içmiştim aynı belirtileri olmuştu ama adetim ilaca rağmen adet günü gelmeden farketmedim cnm
Hımm. Benim dün baya kasık agrım vardı bugun biraz daha az gibi. Ama ben tarlusalı kulllandıgım gun ilk bir tane aldm hemen hassaslastı göğüslerim seninde hemen mi hassaslaştı yoksa bittikten sonra mı

Birde belirti olarak şunu fark ettim mesela bulaşık yıkarken karnımı lavaboya dayıyorm ya acıyo hafif hafif. Göğüslerim gibi hassas sanki . aseeg

Yani öyle bir durum değildi benimkisi şöyle söyleyim ;
İğne batması oluyor kasıklarda o net ve kesinlikle hissedersin.
Ben hamilelik olduğunu düşünmemiştim açıkçası bu ne ya dedim kendi kendime.
E gögüslerime gelince normalde adet önceside agırırdı fakat tek fark duş aLırken uçlarına su değerken ağırması.
BUnun yanında erken uyumalarım ve kabızlık eşlik etti derken adete 1 hafta kala yaptığım test silik çıktı.
Dr bile inanmadı olmaz dedi böyle ve kafanda kalmasın kan testini tekrarlayalım öyle bir üst söktürücüyü kullanalım dedi ve kan testi pozitif çıktı.

Ya kasıgımdaki hissi tarif edemiyorm. Batma mı desem agrı mı desem kramp mı desem çözemiyorum

Mesela benim ağız içimde devamlı yara vardı

Am
bak normade dr bana kullan 1 hafta ya kadar ilaç bitmeden olursun demişti.
Olmadım tereddütlerim çoğalınca eczane kiti alıp denedim pozitifti darısı sana
Amin amin amin. Bende hiç adet olcakmısım gibi hissetmiyorum. Göğüs hassasiyetim hala devam ediyo bakalım hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…