- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Meraba arkadaşlar 4 temmuzda tarlusal adet söktürücü kullanmaya basladım. Aynı gun Ovu testi elimde vardı denemek için yaptım ve baya koyu çıktı pik yapmıstı. 1. Sorum tarlusal lh hormonunu yukseltirmi ? İkinci ise ilk ovu testini yaptıgım gunden snra bir daha ovu yaptım silikleşmişti. Bnde yumurtamın çatladıgını düşünüp ilişkiye girdim. Ertesi gununden şimdiye göğüslerim çok hassas 1 hafta oldu göğüslerim hala aynı ve uclarıda çok acıyo dokununca. Tarlusal kullanmaya baslayınca göğüsleri hassaslasan var mı ? Yada kullanfıktan snra ne gibi farklılıklar yasadınız yazar mısınız. Şimdiden çok tsk ederim ❤
Peki göğüs hassasiyetiniz var mıydı ? Bnm aşırı göğüs hassasiyetim var 1 haftadir acaba hamile olabilir miiym ?Bende sökürücü olarak kullandım,ama söktürmedi hamile kaldım.
adet olacak gibi bel ve kasık ağrısı iğne batması gibi oldu.
BU arada tarlusal bittikten sonra 10 gün içinde olmalısınız adet olmazsanız direkt dr görünün.
İlaç bittimi peki ?Peki göğüs hassasiyetiniz var mıydı ? Bnm aşırı göğüs hassasiyetim var 1 haftadir acaba hamile olabilir miiym ?
Yani ben bilmeden devam etmştimBir de bnm ilacım hala bi kaç tane var eger hamileysem ve kullabırsam sorun olur mu acaba ?
İlaç bitmedi. Ben ilacı ilk aldıgım gun ovu testi yaptım yumurtlama olmustu. Ertesi gun yıne ovu yaptım silikleşmişti yani yuöurta catlamıştı. O gun çok afedersinz ilişki oldu. İlişkiden 1 gun sonra göğüs uçlarım hassaslaştı ve hiç gecmedi şimdi kople hassas. Dünden beride kasık agrım var alt karnımda dolanıyo böyle bazen kasıklarımda bazen rahim içinde falan. Ben normalde çok su içtiğim için normal zamandada sık tuvalete çıkıyorm onun için onu pek bilmiyorm. Agzımda sürekli kuruluk var olabilr mi acaba ?İlaç bittimi peki ?
Gögüs uçlarım ağrıdı hala da ağırıyor
Tuvalete sık çıkıyormusunuz ne bilim iğne batması kasık ağrınız mevcut mu?
Yani bir zararı yok o zmn kullabilirim dimi ?Yani ben bilmeden devam etmştim
Dr aksine yumurtalığı besleyeceğini böyle bir durumda koruyaağını belirrti
Yok test yapmadm. Zaten eger varsada çıkması imkansız . Çünkü yumurtlamanın üzerinden tam olarak 2 hafta gecmedi. Yarın yada ondan sonraki gun adet olmam lazım. Bakalım hayırlısıTest yaptınız mı ?
Tarlusal bitikten 10 gün sonra regl olmanız lazım ya onun için dedim bir doktora gidin istersenizYok test yapmadm. Zaten eger varsada çıkması imkansız . Çünkü yumurtlamanın üzerinden tam olarak 2 hafta gecmedi. Yarın yada ondan sonraki gun adet olmam lazım. Bakalım hayırlısı
Tarlusal henuz bitmedi bugun bitiyor.Tarlusal bitikten 10 gün sonra regl olmanız lazım ya onun için dedim bir doktora gidin isterseniz
Daha vaktiniz varmış bekleyin biraz daha bende adet söktürücü aldım bitişinin 11.günü ama gelmedi dahaTarlusal henuz bitmedi bugun bitiyor.
Gebelik testi yaptınız mı sizin kullanmıs oldugunuz söktürücüde tarlusal mıydı ? Yoksa farklı mıydı ?Daha vaktiniz varmış bekleyin biraz daha bende adet söktürücü aldım bitişinin 11.günü ama gelmedi daha
Tarlusal henuz bitmedi bugun bitiyor.
Yok benimki farklıydı ama yinede 10 gün içinde gelmesi gerekiyor her söktürücü de günüm geçmeden bir test yapmıştım çıkmamıştı bende adete yakın yumurtlama olur genelde bekliyorum yoksa gelecektir elbet gelirse kaçıncı günü geldiğini yazarım :)Gebelik testi yaptınız mı sizin kullanmıs oldugunuz söktürücüde tarlusal mıydı ? Yoksa farklı mıydı ?
Göğüs hassasiyeti kasık agrısı oldu mu sizde ?Yok benimki farklıydı ama yinede 10 gün içinde gelmesi gerekiyor her söktürücü de günüm geçmeden bir test yapmıştım çıkmamıştı bende adete yakın yumurtlama olur genelde bekliyorum yoksa gelecektir elbet gelirse kaçıncı günü geldiğini yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?