How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tarlusal kullanan arkadaslar yardımcı olur musunuz ?

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
133
Meraba arkadaşlar 4 temmuzda tarlusal adet söktürücü kullanmaya basladım. Aynı gun Ovu testi elimde vardı denemek için yaptım ve baya koyu çıktı pik yapmıstı. 1. Sorum tarlusal lh hormonunu yukseltirmi ? İkinci ise ilk ovu testini yaptıgım gunden snra bir daha ovu yaptım silikleşmişti. Bnde yumurtamın çatladıgını düşünüp ilişkiye girdim. Ertesi gununden şimdiye göğüslerim çok hassas 1 hafta oldu göğüslerim hala aynı ve uclarıda çok acıyo dokununca. Tarlusal kullanmaya baslayınca göğüsleri hassaslasan var mı ? Yada kullanfıktan snra ne gibi farklılıklar yasadınız yazar mısınız. Şimdiden çok tsk ederim ❤

Meraba arkadaşlar 4 temmuzda tarlusal adet söktürücü kullanmaya basladım. Aynı gun Ovu testi elimde vardı denemek için yaptım ve baya koyu çıktı pik yapmıstı. 1. Sorum tarlusal lh hormonunu yukseltirmi ? İkinci ise ilk ovu testini yaptıgım gunden snra bir daha ovu yaptım silikleşmişti. Bnde yumurtamın çatladıgını düşünüp ilişkiye girdim. Ertesi gununden şimdiye göğüslerim çok hassas 1 hafta oldu göğüslerim hala aynı ve uclarıda çok acıyo dokununca. Tarlusal kullanmaya baslayınca göğüsleri hassaslasan var mı ? Yada kullanfıktan snra ne gibi farklılıklar yasadınız yazar mısınız. Şimdiden çok tsk ederim ❤

Bende sökürücü olarak kullandım,ama söktürmedi hamile kaldım.
adet olacak gibi bel ve kasık ağrısı iğne batması gibi oldu.
BU arada tarlusal bittikten sonra 10 gün içinde olmalısınız adet olmazsanız direkt dr görünün.

Bende sökürücü olarak kullandım,ama söktürmedi hamile kaldım.
adet olacak gibi bel ve kasık ağrısı iğne batması gibi oldu.
BU arada tarlusal bittikten sonra 10 gün içinde olmalısınız adet olmazsanız direkt dr görünün.
Peki göğüs hassasiyetiniz var mıydı ? Bnm aşırı göğüs hassasiyetim var 1 haftadir acaba hamile olabilir miiym ?

Peki göğüs hassasiyetiniz var mıydı ? Bnm aşırı göğüs hassasiyetim var 1 haftadir acaba hamile olabilir miiym ?
İlaç bittimi peki ?
Gögüs uçlarım ağrıdı hala da ağırıyor
Tuvalete sık çıkıyormusunuz ne bilim iğne batması kasık ağrınız mevcut mu?

İlaç bittimi peki ?
Gögüs uçlarım ağrıdı hala da ağırıyor
Tuvalete sık çıkıyormusunuz ne bilim iğne batması kasık ağrınız mevcut mu?
İlaç bitmedi. Ben ilacı ilk aldıgım gun ovu testi yaptım yumurtlama olmustu. Ertesi gun yıne ovu yaptım silikleşmişti yani yuöurta catlamıştı. O gun çok afedersinz ilişki oldu. İlişkiden 1 gun sonra göğüs uçlarım hassaslaştı ve hiç gecmedi şimdi kople hassas. Dünden beride kasık agrım var alt karnımda dolanıyo böyle bazen kasıklarımda bazen rahim içinde falan. Ben normalde çok su içtiğim için normal zamandada sık tuvalete çıkıyorm onun için onu pek bilmiyorm. Agzımda sürekli kuruluk var olabilr mi acaba ?

Yani ben bilmeden devam etmştim
Dr aksine yumurtalığı besleyeceğini böyle bir durumda koruyaağını belirrti
Yani bir zararı yok o zmn kullabilirim dimi ?
Bu arada ilacı biraz düzensiz kullandm. Bazı üzücü olaylardan ötürü. Bir yakınımızı kaybetmiştik koşusturmadan dolayı ilaç almayı unutmstm.

Birde belirti olarak şunu fark ettim mesela bulaşık yıkarken karnımı lavaboya dayıyorm ya acıyo hafif hafif. Göğüslerim gibi hassas sanki . aseeg aseeg

Yok test yapmadm. Zaten eger varsada çıkması imkansız . Çünkü yumurtlamanın üzerinden tam olarak 2 hafta gecmedi. Yarın yada ondan sonraki gun adet olmam lazım. Bakalım hayırlısı
Tarlusal bitikten 10 gün sonra regl olmanız lazım ya onun için dedim bir doktora gidin isterseniz

Gebelik testi yaptınız mı sizin kullanmıs oldugunuz söktürücüde tarlusal mıydı ? Yoksa farklı mıydı ?
Yok benimki farklıydı ama yinede 10 gün içinde gelmesi gerekiyor her söktürücü de günüm geçmeden bir test yapmıştım çıkmamıştı bende adete yakın yumurtlama olur genelde bekliyorum yoksa gelecektir elbet gelirse kaçıncı günü geldiğini yazarım :)

Yok benimki farklıydı ama yinede 10 gün içinde gelmesi gerekiyor her söktürücü de günüm geçmeden bir test yapmıştım çıkmamıştı bende adete yakın yumurtlama olur genelde bekliyorum yoksa gelecektir elbet gelirse kaçıncı günü geldiğini yazarım :)
Göğüs hassasiyeti kasık agrısı oldu mu sizde ?

Back