- 12 Eylül 2019
- 36
- 8
- 36
- 31
- Konu Sahibi Baysal gmz
-
Allah söyletti heralde 1.5 aylik hamile değil evliyim yanlış oldu ☺Hanımlar merhabalar ben 1.5 aylik evliyim ağustosun 3unde düğünüm oldu ağustosun 11 de adet oldum 17 sinde yikandim normalde 28 günde bir düzenli adet gören birisiyim ama bu ay ayin 8inde olmam gerekn adet hala olmadı bende 5 gün gecikme yaşayınca doktora gittim kan testinde negatif çıktı ama herhangi bir sorunda görünmüyor dedi bana tarlusal diye Bi söktürücü verdi ben 2 kere kullandım ama ben çok kötü oldum bel ağrım midem ağrım kasiklarima vuran şiddetli ağrı hafta sonu girdi araya içmeye devam edeyim ki bırakayım mı yada adet gecikmesi bu kadar geç olup sonradan hamile olan oldu mu aklımda bitane soru bu arada annemde 2 hamileliginde böyle olmuş yani bebiş ler 2 3 aylık olana kadar hep negatif çıkıyormuş hatta annemde söktürücü kullanmış yine olmayınca Bi gitmiş ki 2 aylık hamile başına böyle birşey gelen var mı şimdiden çok teşekkür ederim
Benim konum var bakarsan bende adet olmadım ve bel ağrısı ile hamile olduğumu öğrendim düşük yaptım içmiştm söktürücü tarlusalAllah söyletti heralde 1.5 aylik hamile değil evliyim yanlış oldu ☺
Çok geçmiş olsun bakıyorum hemenBenim konum var bakarsan bende adet olmadım ve bel ağrısı ile hamile olduğumu öğrendim düşük yaptım içmiştm söktürücü tarlusal
Sizin paylaşımınızi bulamadimBende kan verdim negatif çıktı sonra hamile olduğumu öğrendim
Bende kan verdim 42.25 çıktı ne oluyor acabaIlaci kullanirken hamilelik belirtileri gibi semptomlar olabiliyor zaten adetden oncede yasanir bunlar bende daha yeni tarlusal kullandim hap bitti adet oldum
Evet adetim gecikti 5 gün geçti olmadım bende gittim kan testi negatif çıktı sonra ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi söktürücü verdi bende sadece 2 adet kullanıp durumu anneme anlattım oda sakın kullanma bende öyle oldum dedi bugün tekrar kan verdim 42.25 ciktiAdetiniz sadece bir kez 5 gün gecikti diye tarlusal mi verdiler? Ben mi yanlis okudum anlayamadim? Ona göre yorum yapicam
Gebelik icin verdiyseniz hamilesiniz anlamina geliyorBende kan verdim 42.25 çıktı ne oluyor acaba
Evet gebelik için verdim yarın baktiracagim inşallah vardırGebelik icin verdiyseniz hamilesiniz anlamina geliyor
Yani daha bir kere 5 gün gecikme ile öyle bir hormon ilaci kullanilir mi bilemedim o yüzden sordum.Bazen stres ya da mevsimsel olarak bile daha cok gecebiliyor.Stres yapmayin bence,hayırlisi olsun insallah.Evet adetim gecikti 5 gün geçti olmadım bende gittim kan testi negatif çıktı sonra ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi söktürücü verdi bende sadece 2 adet kullanıp durumu anneme anlattım oda sakın kullanma bende öyle oldum dedi bugün tekrar kan verdim 42.25 cikti
Allah razı olsun bakalım yarın ne diyecek bende anlamadım ki evet o ilacın etkilerini araştırdım baya etkisi varmisYani daha bir kere 5 gün gecikme ile öyle bir hormon ilaci kullanilir mi bilemedim o yüzden sordum.Bazen stres ya da mevsimsel olarak bile daha cok gecebiliyor.Stres yapmayin bence,hayırlisi olsun insallah.
Cumartesi negatif çıktı, dün pozitif mi çıktı kandaBende kan verdim 42.25 çıktı ne oluyor acaba
Merhabalar ben 2 gün kullandım annem kizdiktan sonra bıraktım içmedim daha 3 haftalık hamileymişim iyiki içmeye devam etmedimAy ne yaptiniz cok merak ettim. Bende kanda negatif cikti tarlusala basladim bitti sizden sonra bi korktum
Insallah bi sorun olmaz dr ne dedi peki. Benim kit testler de de kanda da negatif cikti ama hala adet olamadim maalesef ilaci aldigim gun yine test yaptim bariz negatif ama yinede korkuyorumMerhabalar ben 2 gün kullandım annem kizdiktan sonra bıraktım içmedim daha 3 haftalık hamileymişim iyiki içmeye devam etmedim
Benimde adetim çok gecikti test yaptım hep negatif aynı sizde olduğu gibi ilacı aldığım gün bile yaptım negatif benimde umudum tamamen bitti ama annem engel olunca ilacı kullanmadım 10 gün daha bekledim ve 10 günün sonunda çok şükür hamile olduğumu öğrendim doktor bile şaşırdı normalde 2Insallah bi sorun olmaz dr ne dedi peki. Benim kit testler de de kanda da negatif cikti ama hala adet olamadim maalesef ilaci aldigim gun yine test yaptim bariz negatif ama yinede korkuyorum
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallahInsallah bi sorun olmaz dr ne dedi peki. Benim kit testler de de kanda da negatif cikti ama hala adet olamadim maalesef ilaci aldigim gun yine test yaptim bariz negatif ama yinede korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?