• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal ilaç

Baysal gmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
36
8
36
31
Hanımlar merhabalar ben 1.5 aylik hamileyim ağustosun 3unde düğünüm oldu ağustosun 11 de adet oldum 17 sinde yikandim normalde 28 günde bir düzenli adet gören birisiyim ama bu ay ayin 8inde olmam gerekn adet hala olmadı bende 5 gün gecikme yaşayınca doktora gittim kan testinde negatif çıktı ama herhangi bir sorunda görünmüyor dedi bana tarlusal diye Bi söktürücü verdi ben 2 kere kullandım ama ben çok kötü oldum bel ağrım midem ağrım kasiklarima vuran şiddetli ağrı hafta sonu girdi araya içmeye devam edeyim ki bırakayım mı yada adet gecikmesi bu kadar geç olup sonradan hamile olan oldu mu aklımda bitane soru bu arada annemde 2 hamileliginde böyle olmuş yani bebiş ler 2 3 aylık olana kadar hep negatif çıkıyormuş hatta annemde söktürücü kullanmış yine olmayınca Bi gitmiş ki 2 aylık hamile başına böyle birşey gelen var mı şimdiden çok teşekkür ederim

Hanımlar merhabalar ben 1.5 aylik evliyim ağustosun 3unde düğünüm oldu ağustosun 11 de adet oldum 17 sinde yikandim normalde 28 günde bir düzenli adet gören birisiyim ama bu ay ayin 8inde olmam gerekn adet hala olmadı bende 5 gün gecikme yaşayınca doktora gittim kan testinde negatif çıktı ama herhangi bir sorunda görünmüyor dedi bana tarlusal diye Bi söktürücü verdi ben 2 kere kullandım ama ben çok kötü oldum bel ağrım midem ağrım kasiklarima vuran şiddetli ağrı hafta sonu girdi araya içmeye devam edeyim ki bırakayım mı yada adet gecikmesi bu kadar geç olup sonradan hamile olan oldu mu aklımda bitane soru bu arada annemde 2 hamileliginde böyle olmuş yani bebiş ler 2 3 aylık olana kadar hep negatif çıkıyormuş hatta annemde söktürücü kullanmış yine olmayınca Bi gitmiş ki 2 aylık hamile başına böyle birşey gelen var mı şimdiden çok teşekkür ederim
Allah söyletti heralde 1.5 aylik hamile değil evliyim yanlış oldu ☺🤲

Ilaci kullanirken hamilelik belirtileri gibi semptomlar olabiliyor zaten adetden oncede yasanir bunlar bende daha yeni tarlusal kullandim hap bitti adet oldum

Adetiniz sadece bir kez 5 gün gecikti diye tarlusal mi verdiler? Ben mi yanlis okudum anlayamadim? Ona göre yorum yapicam

Adetiniz sadece bir kez 5 gün gecikti diye tarlusal mi verdiler? Ben mi yanlis okudum anlayamadim? Ona göre yorum yapicam
Evet adetim gecikti 5 gün geçti olmadım bende gittim kan testi negatif çıktı sonra ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi söktürücü verdi bende sadece 2 adet kullanıp durumu anneme anlattım oda sakın kullanma bende öyle oldum dedi bugün tekrar kan verdim 42.25 cikti

Evet adetim gecikti 5 gün geçti olmadım bende gittim kan testi negatif çıktı sonra ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi söktürücü verdi bende sadece 2 adet kullanıp durumu anneme anlattım oda sakın kullanma bende öyle oldum dedi bugün tekrar kan verdim 42.25 cikti
Yani daha bir kere 5 gün gecikme ile öyle bir hormon ilaci kullanilir mi bilemedim o yüzden sordum.Bazen stres ya da mevsimsel olarak bile daha cok gecebiliyor.Stres yapmayin bence,hayırlisi olsun insallah.

Yani daha bir kere 5 gün gecikme ile öyle bir hormon ilaci kullanilir mi bilemedim o yüzden sordum.Bazen stres ya da mevsimsel olarak bile daha cok gecebiliyor.Stres yapmayin bence,hayırlisi olsun insallah.
Allah razı olsun bakalım yarın ne diyecek bende anlamadım ki evet o ilacın etkilerini araştırdım baya etkisi varmis

Ay ne yaptiniz cok merak ettim. Bende kanda negatif cikti tarlusala basladim bitti sizden sonra bi korktum

Merhabalar ben 2 gün kullandım annem kizdiktan sonra bıraktım içmedim daha 3 haftalık hamileymişim iyiki içmeye devam etmedim
Insallah bi sorun olmaz dr ne dedi peki. Benim kit testler de de kanda da negatif cikti ama hala adet olamadim maalesef ilaci aldigim gun yine test yaptim bariz negatif ama yinede korkuyorum

Insallah bi sorun olmaz dr ne dedi peki. Benim kit testler de de kanda da negatif cikti ama hala adet olamadim maalesef ilaci aldigim gun yine test yaptim bariz negatif ama yinede korkuyorum
Benimde adetim çok gecikti test yaptım hep negatif aynı sizde olduğu gibi ilacı aldığım gün bile yaptım negatif benimde umudum tamamen bitti ama annem engel olunca ilacı kullanmadım 10 gün daha bekledim ve 10 günün sonunda çok şükür hamile olduğumu öğrendim doktor bile şaşırdı normalde 2
gunlukse hile çıkar dedi 10 gün önce negatif çıkan test şimdi birden yükseldi

Back