Olur inşallah sıkma canını hayırlısı olsun klomende benim 2. Ayım ama bende pek işe yaramadı bu ay hastalanabilirsem hsg çektireceğim tüplerime bakılacak açık mı die gene gebelik oluşmazsa aşılamaya geçicez siz ne kadar zmndr düşünüosunuz herhangi bi problem var mı ? Benim polikistikoverim varBnde tarlusal kullanıyorum ilk defa bu ay 5 gün önce başladım içmeye daha bi belirti yok maalesef Bnde bu ay klomen e baslayacaktim yalan oldu pffffff
bn 2 yıllık evliyim ve 15 aydır korunmuyoruz 1 kez kimyasal gebelik yaşadım yumurtlama tembelliği var dedi Dr. Klomene baslycktm ama adet olmadım 8 gün geçti tarlusal kullandım dün bitti oda bekliyorum adetimiOlur inşallah sıkma canını hayırlısı olsun klomende benim 2. Ayım ama bende pek işe yaramadı bu ay hastalanabilirsem hsg çektireceğim tüplerime bakılacak açık mı die gene gebelik oluşmazsa aşılamaya geçicez siz ne kadar zmndr düşünüosunuz herhangi bi problem var mı ? Benim polikistikoverim var
Benimde tarlusal biteli 11. Gün bugün çok az bi kanamam oldu ama devamı gelecek mi bilemiyorum sanırım adet oluyorum adetim bittikten sonra hsg çekileceğim tüplerime bakılacak sonrasında da aşılama veya tüp bebekbn 2 yıllık evliyim ve 15 aydır korunmuyoruz 1 kez kimyasal gebelik yaşadım yumurtlama tembelliği var dedi Dr. Klomene baslycktm ama adet olmadım 8 gün geçti tarlusal kullandım dün bitti oda bekliyorum adetimi
Hayirlisi olsun cnm yaaa bn hala adet olmadım bugün test yaptırdım hcg negatif çıktı yine ilaç biteli 4 gün oldu bekliyorum bakalım artıkBugün ilaç biteli 12. Gün daha yeni hastalandım
Ilacsiz adet olmuyormusunzBugün ilaç biteli 12. Gün daha yeni hastalandım
Büyük ihtimalle2 ay önce tarlusal kullandım ama ise yaramadı. Erken menapoz durumum olduğu için mi acaba fsh değerim 60
dün bitti tarlusal hemen hemen aynı hikayemiz tek fark ben dış gebelik yaşadım ve adet olunca 3.günü dr gidicem inş olurum bekliyorum ama hiç bi belirtim yok delircem neredeyse çok zor bişey birde rahim filmi çekilcek daha banaKızlar adet düzensizliği problemi yaşıyorum hormonlarımın hepsi normal sadece lh hormonum sınıra yakın düzeyde 1 senedir gebelik düşünüyorum son 2 aydır da drum klomen verdi fakat ne gebelik nede adet oluşmadı bu yüzden dr tarlusal adet söktürücü verdi hastalanmam için çünkü adet bitiminde hsg çektireceğim dr tarlusal öncesi kan testi yaptı sonuç negatif geçen pazartesi günü 1 kutu ilaç bitti günde 2 kez sabah akşam kullandım salı sabahı mide bulantısı ve afedersiniz isal ile uyandım bütün gün çok kötüydüm dra gittim iğne vuracaklardı tekrar kan tahlili istedim geçen hafta salı gene gebelik yoktu tarlusal biteli tam 9 gün oluyor en son kan tahlili yaptıralıda 8. Gün ve ben hala adet olamadım acaba geç döllenmeden dolayı gebelik oluşmuş olabilir mi ? Ben tarlusal kullanımı sonradı 3. Yada 4. Gününde mutlaka adet olurdum bu kez niçin bu kadar geç oldu anlayamadım böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda ?
darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaHayirlisi olsun cnm yaaa bn hala adet olmadım bugün test yaptırdım hcg negatif çıktı yine ilaç biteli 4 gün oldu bekliyorum bakalım artık
Bn ilaç bittikten 7 gün sonra olmuştumdarısı banaaaaaaaaaaaaaaaaaave olmayanlara
kaç gün gecikmeniz oldu ?Benim ilaç bitti dün ama hala bişi yok ne mutlu sizeBn ilaç bittikten 7 gün sonra olmuştum
15 gün gecikti doktor beta hcg negatif çıktı tarlusal kullandımkaç gün gecikmeniz oldu ?Benim ilaç bitti dün ama hala bişi yok ne mutlu size
Malesef benim her ay öyle gecikirdi bu ay abarttı daha önce dış gebe ve düşük yaşadm ikisi bi arada oldu kandada bişi çıkmadı ondann verdi dr adetimn 3.günü gidicem kontrole ve sonra rahim fillmi isteniyo15 gün gecikti doktor beta hcg negatif çıktı tarlusal kullandım
BENDE BEKLİYORUM 2 GÜN OLDU BİTELİ TARLUSAL DELİRMEK ÜZEREYİMM 2 AY GECİKTİ YAAAAbn 2 yıllık evliyim ve 15 aydır korunmuyoruz 1 kez kimyasal gebelik yaşadım yumurtlama tembelliği var dedi Dr. Klomene baslycktm ama adet olmadım 8 gün geçti tarlusal kullandım dün bitti oda bekliyorum adetimi