• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TARLUSAL HAKKINDA

birsorumva

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
186
24
13
MERHABA ARKADASŞLAR YAZMIŞTIM BU AY GECİKMEM VAR DİYE TARLUSAL İÇMEYE BAŞLAMIŞTIM GECİKMENİN 5.GÜNÜ REGL OLDUM BU İLAÇ HERHANGİ BİR DÜZENSİZLİK YAPAR Mİ BİR DAHA Kİ AY İÇİN KULLANANLAR YARDIMCI OLABİLİR MI TEKRAR KULLANMAYA GEREK OLMAZ DEMİ

MERHABA ARKADASŞLAR YAZMIŞTIM BU AY GECİKMEM VAR DİYE TARLUSAL İÇMEYE BAŞLAMIŞTIM GECİKMENİN 5.GÜNÜ REGL OLDUM BU İLAÇ HERHANGİ BİR DÜZENSİZLİK YAPAR Mİ BİR DAHA Kİ AY İÇİN KULLANANLAR YARDIMCI OLABİLİR MI TEKRAR KULLANMAYA GEREK OLMAZ DEMİ
Tekrar kullanmama gerek yok düzenini bozmaz merak etme ☺

tarlusal kullandıktan sonra olunan adet günü bundan sonraki yeni adet tarihimiz mi oluyor?
yoksa bir sonraki adeti ilacı kullanmadan önceki regl takvimine göre mi hesaplamalıyız

tarlusal kullandıktan sonra olunan adet günü bundan sonraki yeni adet tarihimiz mi oluyor?
yoksa bir sonraki adeti ilacı kullanmadan önceki regl takvimine göre mi hesaplamalıyız
Evet zaten takvime de yazarsanız olduğunuz günü ortalama hesaplıyor o bi kaç gün aksama sıkıntı değil

Evet zaten takvime de yazarsanız olduğunuz günü ortalama hesaplıyor o bi kaç gün aksama sıkıntı değil
ben günü gününe çok düzenli olurdum. ilk kez 7 gün gecikti. bu akşam kullanmaya başlayacağım. işe yararsa yeni adet takvimim bu olacak değil mi

eşim kullandırtmadı, biraz bekle dedi. cuma günü adet oldum güya ama hem adet sancım var hem kanamam yok. çok az bi kan geldi. kaç gündür çamur gibi kahverengi leke geliyor sadece. ben de anlayamadım
Hamile olabilirsiniz test yaptınız mı?

Hamile olabilirsiniz test yaptınız mı?
hamile değilim. yaşım menopoza yakın aslında. beni şaşırtan şey şu, daha geçen ay üç ayrı doktor çok güzel yumurtalarım olduğunu, menopoz gözükmediğini tam tersi hamile kalma ihtimalimin bile kolay olduğunu, çocuk istemiyorsam kesinlikle korunmam gerektiğini söylediler. Bunları konuştuktan bir ay sonra ben bunları yaşadım. şu an karnımda ve belimde adet sancısı var. ama gerçek bir kanama yok, sadece kahverengi çamur gibi lekelenme var.bugün adetin 3. günü verilen kan tahlilini vericem. orada hormon durumum üç aşağı beş yukarı belli olur.

benim durumumda olan birileri okur diye yazıyorum. dr muayene etti. yumurtalarım olduğu için menopoza yakın değilmişim. adetimin sökülmemesi stres kaynaklı bile olabilirmiş. bu ayki adetin böyle rahminde anormal bir durum yok dedi.

benim durumumda olan birileri okur diye yazıyorum. dr muayene etti. yumurtalarım olduğu için menopoza yakın değilmişim. adetimin sökülmemesi stres kaynaklı bile olabilirmiş. bu ayki adetin böyle rahminde anormal bir durum yok dedi.
son durum doktordan döndükten sonra eski sistem adet oldum. çok şükür diyorum. her şeyin yeri belli, yokluğu ayrı dertmiş. onu anladım

Back