Benim ilk 50 gün geçti gittim doktora gebelik YÖK hap kullan dedi kullandım adet oldum bi daha kinde tam iki ay oldu gelen YÖK yine haf la oldum yani anlican 6 ayda üç kez adet oldum hepsi hapla benim de bir oğlum vardı hiç stres yoktu ams bilinç altı sanırımAma inan hiç stres yok ki. Zaten 1 kızım var. Ilk gebelikte olmayacak. Tarlusaldan sonra kendiliginden adet olamadin mi sende.
Benim de aynı şekilde oldu gerçekten hap kullanmadım sadece ve bu ay klomen kullandım yine de geç yumurtlama oldu gelecek ay daha güçlü bir şey verecem dedi doktor sanırım glifor da vercek. Henüz gebe kalamadımBenim ilk 50 gün geçti gittim doktora gebelik YÖK hap kullan dedi kullandım adet oldum bi daha kinde tam iki ay oldu gelen YÖK yine haf la oldum yani anlican 6 ayda üç kez adet oldum hepsi hapla benim de bir oğlum vardı hiç stres yoktu ams bilinç altı sanırım
Glifor ve inofolic combi kullan CNm ben doktora danışmadan aldım ovulasyon testi de al ona göre yap nasip tabi duanı hiç birakmaBenim de aynı şekilde oldu gerçekten hap kullanmadım sadece ve bu ay klomen kullandım yine de geç yumurtlama oldu gelecek ay daha güçlü bir şey verecem dedi doktor sanırım glifor da vercek. Henüz gebe kalamadım
İnofolic combi kaç ay kullandım işe yaramadı ama bidaki ay ovulasyon testi alacam zaten doktor da yumurta takibi yapıyor. Bu ay 18. Günde gittim hala yumurta oluşmamıştı doktor adet ol gel bidaki ay daha güçlü bir şey verecem dediGlifor ve inofolic combi kullan CNm ben doktora danışmadan aldım ovulasyon testi de al ona göre yap nasip tabi duanı hiç birakma
Canım öncelikle çok tebrik ederim :) sen tarlusalı kullandığın ay mı gebe kaldın,sonraki ay mı ?Bugün evde test yaptım çok silik 2 . Çizgi var. Yarın kan vereceğim. Allah herkese nasip etsin
Canım öncelikle çok tebrik ederim :) sen tarlusalı kullandığın ay mı gebe kaldın,sonraki ay mı ?
Arkadaşlar merhaba önceki konumda da bahsetmiştim rahim filmi çektireceğim bunun için reglimin sökmesi gerekiyor doktorum tarlusal verdi bazı forumlarda rahim filminden önce hayıt tohumu ve aslanpençesinin faydalı olduğu söylendi aktardan aldım ve sabah akşam olmak üzere günde ikişer bardak içiyorum aralıklı şekilde sorum şu tarlusal kullanırken bu bitkileri de içmemin sakıncası olur mu yanlış bişey de yapmak istemiyorum lütfen yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Hanımlar merhaba. Her ay düzenli adet görürdüm. Hazirandan bu yana hamile kalmaya çalışıyorum. Hamile kalayım dedim ve tüm adet dongum şaştı. Geçen ay lekelenme yaşadım adet olamadım.tarlusal kullandım ve adet olsun. Doktorum kist olmuş şimdi temiz dedi. Geçen ay 25 'inde adet oldum. Bu ay ayın 30 u oldu hala adet göremedim.
Adet sokturucuden sonra duzensizlesen oldu mu. Normal biseymi yaşıyorum.
ay tebrik ederim bu postu yeni gördüm :)Yukardaki adet günümü 5 gün geçince.
Ortada ki ve aşağıdaki adet günümü 10 gün gecince.
Pozitif gibi geldi bana sizce ?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinYukardaki adet günümü 5 gün geçince.
Ortada ki ve aşağıdaki adet günümü 10 gün gecince.
Pozitif gibi geldi bana sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?