Gebeliğe Hazırlık Tarlusal dan sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
Hanımlar merhaba. Her ay düzenli adet görürdüm. Hazirandan bu yana hamile kalmaya çalışıyorum. Hamile kalayım dedim ve tüm adet dongum şaştı. Geçen ay lekelenme yaşadım adet olamadım.tarlusal kullandım ve adet olsun. Doktorum kist olmuş şimdi temiz dedi. Geçen ay 25 'inde adet oldum. Bu ay ayın 30 u oldu hala adet göremedim.
Adet sokturucuden sonra duzensizlesen oldu mu. Normal biseymi yaşıyorum.

Strese bağlı gelmiyordur CNm geçen yıl şubatta korunmayı bıraktık emin ol stresten adetin hiç kendiliğinden gelmedi sürekli tarsual ile adet oldum iki ayda bi hap alıp yele söktürdü doktor şükür Eylül’de hamile kadın şimdi 3,5 aylık oğlum var seninki de strese bağlı

Ama inan hiç stres yok ki. Zaten 1 kızım var. Ilk gebelikte olmayacak. Tarlusaldan sonra kendiliginden adet olamadin mi sende.

Ama inan hiç stres yok ki. Zaten 1 kızım var. Ilk gebelikte olmayacak. Tarlusaldan sonra kendiliginden adet olamadin mi sende.
Benim ilk 50 gün geçti gittim doktora gebelik YÖK hap kullan dedi kullandım adet oldum bi daha kinde tam iki ay oldu gelen YÖK yine haf la oldum yani anlican 6 ayda üç kez adet oldum hepsi hapla benim de bir oğlum vardı hiç stres yoktu ams bilinç altı sanırım

Sanırım. Peki böyle düzensiz olunca nasıl gebelik olduğunu öğrendiniz. 2 gün önce test yaptım negatif siz kaç gün geçince ogrendiniz

Canım ben yumurtlama testleriyle takip ettim meğerse geç yumurtluyormuşum düzensizlikten günlerim karışmış folik asit kullandım bide glifor insülündirenci için yumurtlama günümüzde degerlendir dim çok şükür nasip oldu suan yanımda oğluşum 3 aylık

Benim de aynı şekilde oldu gerçekten hap kullanmadım sadece ve bu ay klomen kullandım yine de geç yumurtlama oldu gelecek ay daha güçlü bir şey verecem dedi doktor sanırım glifor da vercek. Henüz gebe kalamadım

Glifor ve inofolic combi kullan CNm ben doktora danışmadan aldım ovulasyon testi de al ona göre yap nasip tabi duanı hiç birakma

Glifor ve inofolic combi kullan CNm ben doktora danışmadan aldım ovulasyon testi de al ona göre yap nasip tabi duanı hiç birakma
İnofolic combi kaç ay kullandım işe yaramadı ama bidaki ay ovulasyon testi alacam zaten doktor da yumurta takibi yapıyor. Bu ay 18. Günde gittim hala yumurta oluşmamıştı doktor adet ol gel bidaki ay daha güçlü bir şey verecem dedi

Arkadaşlar merhaba önceki konumda da bahsetmiştim rahim filmi çektireceğim bunun için reglimin sökmesi gerekiyor doktorum tarlusal verdi bazı forumlarda rahim filminden önce hayıt tohumu ve aslanpençesinin faydalı olduğu söylendi aktardan aldım ve sabah akşam olmak üzere günde ikişer bardak içiyorum aralıklı şekilde sorum şu tarlusal kullanırken bu bitkileri de içmemin sakıncası olur mu yanlış bişey de yapmak istemiyorum lütfen yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Canim merhaba 3 ay once tarlusal kullandim bi kutu bitirrdim sonra adet oldum. Ilk ay 3 gun önce regl oldum ama simdi düzeldi yine normal geliyor. Ilacin yan etkilerini okursan gorursun bi kac ay gecikme veya erken gelmeye sebep oluyormus korkma gecici bir durum.

Canım öncelikle çok tebrik ederim :) sen tarlusalı kullandığın ay mı gebe kaldın,sonraki ay mı ?

Tarlusal ı kullandım. 13.gun adet gördüm 25 ağustosta.
Sonra adet olmadim. Erken gebelik testi yaptım 30 eylülde bisey çıkmadı. Dün tekrar test yaptım çift çizgi çıktı. Sanırım geç döllenme. Bugün kan verdim. Sonuca bakcam yarin.

Yukardaki adet günümü 5 gün geçince.
Ortada ki ve aşağıdaki adet günümü 10 gün gecince.
Pozitif gibi geldi bana sizce ?

Eklentiler

• 20181005_122624.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:

Ilacla bitkisel kur karışmamalı. Tarlusal rahim duvarını kalinlastiriyormus. Gebeysen tutunmayı gebe değil sen sokulmeyi sağlıyor. Ama bahsettiğin bitkiler sadece sokulme.gebelik oluşursa düşük riski olur. Hamileyken bitki çayları bile yasak. Doktorum böyle anlatmıştı.tarlusal kullanirken hamile kalan çok kişi var.

O aylık etkiler canım.benimde düzenli idi gebe kalmak istedim düzen bozuldu. yine bir kist oluşumu geciktirmiş olabilir. önce bir gebelik testi yapın ve usg girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…