Tmm da ne bu sinir soru sordm sadece.Hap bitiminden sonraki 10 gun icinde adet olursunuz saha kac gun olmus bu ne acele
Tşk ederm cnm. Ne zamana kadar beklemeliyim tahminenAcele etmeyin olursunuz... İcinizi ferah tutun.
Tşk ederm cnm. Ne zamana kadar beklemeliyim tahminen
Sinir filan yok:) zaten icinde yaziyor kuru bitiminden sonraki 10 gun icinde diye...Tmm da ne bu sinir soru sordm sadece.
Ay kirmizigitar vallahi değişiksin bacım. Hamilelikten olsa gerekSinir filan yok:) zaten icinde yaziyor kuru bitiminden sonraki 10 gun icinde diye...
Aşkm içtim btanem içtim bana mısın demediYanlis hatirlamiyorsam 12 hap verdi 6 gün sabah aksam içilecek... Ben de adet olmamistim doktor verdi içmeye basladim ilaç bitti 5-6 gün sonra oldum ... (Adet düzensizliği için soğan suyu için)..
Uf ya bnmde onceden öyleydi. Hemencik oluyodm. Ya cuma bitti. Cumt bitti pzr btti pzt btti hala gelmediBen bitirdim 2 tane içtim günde sonr bittikten sonra ertesi gün oldum hemen :) bekle bakalim cnm
10 güne kadar bekle gelmezse idrarda bak belki pozitif çıkar belli mi olur geç döllenme felan mevzulari var yaUf ya bnmde onceden öyleydi. Hemencik oluyodm. Ya cuma bitti. Cumt bitti pzr btti pzt btti hala gelmedi
Aşko zaten 10 gün önce kahve lekelendim ertesi gün doktora gittim negatfti. Pzt söktürücüye başladım ve cuma bitti. Bugünse idrarda baktım yine yok10 güne kadar bekle gelmezse idrarda bak belki pozitif çıkar belli mi olur geç döllenme felan mevzulari var ya
Aşko zaten 10 gün önce kahve lekelendim ertesi gün doktora gittim negatfti. Pzt söktürücüye başladım ve cuma bitti. Bugünse idrarda baktım yine yok
Oldm anam oldmpko var. Adet günümde lekelenmem oldu ya bn yerleşmedir sandm yaKist felan bişi olmasin kahve leke gelmiş ya. İyice muayene olsaydın bacim
Heheheheh :) ben gebe sen adet ustu asabisi:) olur oyle ya:)Ay kirmizigitar vallahi değişiksin bacım. Hamilelikten olsa gerek
Aynn valla yksa swiyom seni :)Heheheheh :) ben gebe sen adet ustu asabisi:) olur oyle ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?