• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal belası

Mervedes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
1.789
2.033
133
29
Ya arkadaşlar tarlusal kullandım günde iki tane. Cuma günü sonuncusunu yuttum. Hala adet olmadım ben

Tşk ederm cnm. Ne zamana kadar beklemeliyim tahminen

Yanlis hatirlamiyorsam 12 hap verdi 6 gün sabah aksam içilecek... Ben de adet olmamistim doktor verdi içmeye basladim ilaç bitti 5-6 gün sonra oldum ... (Adet düzensizliği için soğan suyu için)..

Yanlis hatirlamiyorsam 12 hap verdi 6 gün sabah aksam içilecek... Ben de adet olmamistim doktor verdi içmeye basladim ilaç bitti 5-6 gün sonra oldum ... (Adet düzensizliği için soğan suyu için)..
Aşkm içtim btanem içtim bana mısın demedi

Ben bitirdim 2 tane içtim günde sonr bittikten sonra ertesi gün oldum hemen :) bekle bakalim cnm

Uf ya bnmde onceden öyleydi. Hemencik oluyodm. Ya cuma bitti. Cumt bitti pzr btti pzt btti hala gelmedi
10 güne kadar bekle gelmezse idrarda bak belki pozitif çıkar belli mi olur geç döllenme felan mevzulari var ya

10 güne kadar bekle gelmezse idrarda bak belki pozitif çıkar belli mi olur geç döllenme felan mevzulari var ya
Aşko zaten 10 gün önce kahve lekelendim ertesi gün doktora gittim negatfti. Pzt söktürücüye başladım ve cuma bitti. Bugünse idrarda baktım yine yok :(

Aşko zaten 10 gün önce kahve lekelendim ertesi gün doktora gittim negatfti. Pzt söktürücüye başladım ve cuma bitti. Bugünse idrarda baktım yine yok :KK43:

Kist felan bişi olmasin kahve leke gelmiş ya. İyice muayene olsaydın bacim

Back