Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah ya hala olamadımBirkaç güne olursunuz
Ben duphaston kullandım. Çok değil 2 3 gün kullandım. Reglime 10 gün vardı bıraktığım için erken regl olduminşallah ya hala olamadım
Canım tarlusal içer içmez adet olanda var 10 gün içinde adet olanda ben ilk içtiğimde akıntım vardı içince 2 gün içinde olmuştum zaten bi sonraki kullanımda 1 hafta içinde olmuştum biraz bekle. Gebelik şüphen varsa mutlaka test yaptırarkadaşlar tarlusal kullandım 5. günüm biteli hala adet olmadım , siz ne zaman oldunuz
Tam tüp bebek yapacakken hamile olduğunu öğrenen de çok canım test yaptın mı her ihtimale karşı?bende tarlusal kullandım ama olamadım pcosluyum bekliyorum, umarım olurumda tüp bebek işlemlerine başlıcam
gebelik yok canım... yani 9. günüm bugün ilaç biteliCanım tarlusal içer içmez adet olanda var 10 gün içinde adet olanda ben ilk içtiğimde akıntım vardı içince 2 gün içinde olmuştum zaten bi sonraki kullanımda 1 hafta içinde olmuştum biraz bekle. Gebelik şüphen varsa mutlaka test yaptır
Stresse girmiş olabilirsin canım düşünme adeti gelir Herşey gönlünce olsun doktoruna sor istersen belki başka bir şey verirlergebelik yok canım... yani 9. günüm bugün ilaç biteli
yok canım negatif... keşke olsaydıTam tüp bebek yapacakken hamile olduğunu öğrenen de çok canım test yaptın mı her ihtimale karşı?
Olsun canım hayırlısı nasip bende Pko var kafana takma inositol iç yumurtalıklara iyi geliyor benim adeti düzenledi tarlusal ve Duphaston kullandım hep şimdi şükür hiç birine gerek kalmadı birazda kiloluyum azcık kilo verince hemen yerine geliyor inankiyok canım negatif... keşke olsaydı
Ben 8.gün olmuştum
Oldunuz mu yoksa hala bekliyor musunuzyine olmadım