• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarlusal 5 mg tablet kullananlar

zeyzeyzey_ist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
60
3
36
İstanbul
Merabalar ben 14 yaşındayım ramazanın bitimine 5 gün kala adet olmuştum ilk kez olmuştu. 6 aydır olmuyorum doktora gittim kadın doğum bir sorun yok dedi ama tarlusal tableti verdi acaba bir faydası yani adet olabiliyomuyuz düzenli

Merabalar ben 14 yaşındayım ramazanın bitimine 5 gün kala adet olmuştum ilk kez olmuştu. 6 aydır olmuyorum doktora gittim kadın doğum bir sorun yok dedi ama tarlusal tableti verdi acaba bir faydası yani adet olabiliyomuyuz düzenli

Evet cnm kullan bittikten sonra 1 hafta icinde oluyosun bende suan kullanıyorum faydasini gordum

cnm daha yaşın çok erken.normal böyle düzensizlikler olmalı.bu tarz ilaçlar hormonu çok etkiliyo daha bu yaşta ilaç kullanmaya başlama.bu ilaç sadece adet söktürücü düzenleyici değil.

Kürtajdan sonra bende 2 ay 3 ay hep adetlerim öyleydi tarlusal sayesinde normale döndüm çok şükür

tarlusal bır ay adet gormenı saglar sonrkı aya cıvan percemı macunu adet olmana 8 gün kala sabah aksam bır seker kasıgı ye duzenlı her ay sekız gun kala duzene sokacaktır korkma dogal bır macun oldugu ıcın bır zararı olmaz

Geçen ay bende tarlusal kullandım hap bittikten 1 hafta 10 gün sonra etkisini gösteriyo

Back