Tarkan ve Pınar Dilek evlendi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Çiftin düğün törenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeği öğrenildi

inPaylaşın

Ünlü şarkıcı Tarkan, Pınar Dilek’le Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlendi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, 29 Nisan Cuma günü Tarkan'ın evinin bahçesinde aile arasında yapılan nikâh töreni ile çift dünyaevine girdi. Çiftin düğün törenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeği öğrenildi.

Tarkan beş yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek’le evleneceğini Kıbrıs’taki yılbaşı konserinin ardından ilk kez açıklamıştı.

http://t24.com.tr/haber/tarkan-ve-pinar-dilek-evlendi,338628

Çok mutlu olsun sanatına yakışır şekilde yaşıyor lafi sözu olmadan işiyle gündeme geliyor.severim kendisini

İlk reklam filmleri diş macunu reklamı olabilir.
İkisinde de o pırıltı var

Tarkan mutluluklar, eh yaşında geldi gidiyor, sana benzeyen bir bebe bekliyoruz artık

Kadını güzel bulan bir ben miyim ya ? Tarkan' ın eski sevgilileri de afet-i devran değildi düşünürsek. Tarkan' ı çok severim çok mutlu olsun inşallah.

Bu hatunla biraz zor Mune
Bence Tarkan artık aile kurmak için evlendi, ben bekliyorum bir bebe
Kadın afet değil belki ama Tarkan akıllı bir adamdır, yaşı kendine uygun olgun biri olduğunu düşündüğü için evlenmiştir, yoksa malum şöhret var, para sebil, çıtır bir mankenle de evlenirdi.

Gönüller bir olsun
Yüzünde pilav kaşıklamayacak nede olsa

bre vicdansız kadınlar, neyini beğenmediniz gül gibi hatunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…