CASMXIXN Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2007 1.736 1 116 44 İstanbul 24 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi CASMXIXN #1 bugünden beri gümgümbür gümbürdü kampüs hoş 4-5 gündür konserleri bitmiyordu...bugün mfö ve tarkan varmış şimdi haberim oldu...fiyatlarda öğrencisine 25 dışarıya 40 -75 arası değişiyomuş ...önceden haberim olmadı diye üzüldüm açıkçası ama olsun balkonumdan direk kampüsü görebildiğim için biraz şanslımıyım ne?....sengözlerimebaksanabsaat 22.00 konseri başlıyorşakkıdımuş yetişebilenler bilemiyorum yani...
bugünden beri gümgümbür gümbürdü kampüs hoş 4-5 gündür konserleri bitmiyordu...bugün mfö ve tarkan varmış şimdi haberim oldu...fiyatlarda öğrencisine 25 dışarıya 40 -75 arası değişiyomuş ...önceden haberim olmadı diye üzüldüm açıkçası ama olsun balkonumdan direk kampüsü görebildiğim için biraz şanslımıyım ne?....sengözlerimebaksanabsaat 22.00 konseri başlıyorşakkıdımuş yetişebilenler bilemiyorum yani...
P Puantiye en güzeli hiç doğmamış olmak........ Kayıtlı Üye 10 Ocak 2007 331 8 96 52 25 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi CASMXIXN #2 :içelim::sm_cool:gelebilsemde izleyebilsem keşkee