Tarihi geçmiş nemlendirici :(

yelizdumlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
87
1
Merhaba kızlar, ben geçen hafta bir eczaneden vichy'nin gece kremini aldım, yüzüm çok nemsizdi.. iyi bir marka olduğunu düşünüp iyi gelir dedim... 1 hafta boyunca her gece yüzümü arındırıp bu vichynin gece kremini kullandım fakat 3. gün yüzümde kırmızı kırmızı noktalar çıktı hem de büyük büyük! kutusunu atmamıştım, son kullanma tarihine baktığımda kullanma tarihinin çoktan geçmiş olduğunu gördüm! 1 seneden fazla olmuş geçeli son kull.tarihi :'( eczaneye gerekeni yaptım fakat yüzümdeki bu noktalardan nasıl kurtulucam ?? yardım lütfen... off
cildiyeye gittim fakat pek ilgilenmedi

3.gün pek önemsemedim yüzüm alışmamıştır geçer diye... ama 1 hafta olup hala geçmeyince deli oldum

Gecmis olsun. Neden eczaneni sorumlu tutup tedavini onlara yaptirtmiyorsunki. Tum masraflari onlar karsilasin ve gerekli dr onlar bulsun. Ayrica vichy genel dagitim biriminide ara ve eczaneti sikayet et, sonucta urunu kotulemis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…