Tarihi geçmiş güneş kremi

ElifSu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
100
20
298
İstanbul
Tarihi geçmiş güneş kremi eş gorünce yuvarlak azcık bir kizarıklık oluşuyordu. İnternette cilt hassaslaşması diyordu çozüm olarakta günes kremi kullanmak yazıyordu. Bende dısarı cıkmadan önce güneş kremi kullandım. Meğersem 2 senelikmiş. Tarihi geçmiş. Akşam yüzümde bir sürü sivilce çıktı. Boynumda bile. Doktora gittiğimde enfeksiyon dedi. İlaç verdi ama hiç bir etkisi olmadı. Kızlar ne yapmam lazım yardım edin. Çok kötü durumdayım. Ne yapsam gitmiyor. $20131202034150193.jpg yüzümdekiler aynı böyle.

Ayyyy :53: yüzüne kesinlikle elleme nasıl tarihine bakmazsın :50: başka doktora gitseydin belki başka ilaç verir ..bu arada geçmiş olsunnn..

Tarihi geçmiş güneş kremi eş gorünce yuvarlak azcık bir kizarıklık oluşuyordu. İnternette cilt hassaslaşması diyordu çozüm olarakta günes kremi kullanmak yazıyordu. Bende dısarı cıkmadan önce güneş kremi kullandım. Meğersem 2 senelikmiş. Tarihi geçmiş. Akşam yüzümde bir sürü sivilce çıktı. Boynumda bile. Doktora gittiğimde enfeksiyon dedi. İlaç verdi ama hiç bir etkisi olmadı. Kızlar ne yapmam lazım yardım edin. Çok kötü durumdayım. Ne yapsam gitmiyor. Eki Görüntüle 1034261 yüzümdekiler aynı böyle.

Doktoruna tekrar git....

Simdi bu normal sivilce değil ne söylersek daha da fazlasabilir... Enfeksiyon var sonuçta... Yayilmasın daha fazla yarin hemen randevu alin

Tarihi geçmiş güneş kremi eş gorünce yuvarlak azcık bir kizarıklık oluşuyordu. İnternette cilt hassaslaşması diyordu çozüm olarakta günes kremi kullanmak yazıyordu. Bende dısarı cıkmadan önce güneş kremi kullandım. Meğersem 2 senelikmiş. Tarihi geçmiş. Akşam yüzümde bir sürü sivilce çıktı. Boynumda bile. Doktora gittiğimde enfeksiyon dedi. İlaç verdi ama hiç bir etkisi olmadı. Kızlar ne yapmam lazım yardım edin. Çok kötü durumdayım. Ne yapsam gitmiyor. Eki Görüntüle 1034261 yüzümdekiler aynı böyle.

bir hafta boyunca elma kabugu beklet yüzünde onlar ınerken ızlerı kalmıcaktır

bu sure zarfında yaglı nemlemdırıcı kullanmayın serum ve tonık ıle temızleyın

kurutma amaclı pamuhüga sirke döküp yıkayp nemlendırın serumla sonrada elma hangi sehırdesınız

Back