evliyken olmaz diodum ama aska geldim ya bütün arkadaslarım üniversiteye girmişş ygs ye 70 gün var basvuru bitimine 4. türkce felsefe mantık sosyolojiden ii durumdayım.edebiyatta da bi tek yazarlardann takılırım. tarih ve cografya 70 günde toplanır mı acaba. eski sistemde sınava girdigimde calısmadan 300 puan almıstım. edebiyat 320ydi hatırlıyorumm:84: olur mu acaba yaaaa
evliyken olmaz diodum ama aska geldim ya bütün arkadaslarım üniversiteye girmişş ygs ye 70 gün var basvuru bitimine 4. türkce felsefe mantık sosyolojiden ii durumdayım.edebiyatta da bi tek yazarlardann takılırım. tarih ve cografya 70 günde toplanır mı acaba. eski sistemde sınava girdigimde calısmadan 300 puan almıstım. edebiyat 320ydi hatırlıyorumm:84: olur mu acaba yaaaa
zaten üniversite de her gün devam zorunluluğu yok.sözellerden iyi durumdaymışsın matematiği de hallettin mi tamamdır bu iş.eğer eşiniz de okumanızı istiyorsa neden olmasın?
evet yaa 19 u son. ah bi matematik yapabilsem.. kocam hesap makinesi gibi. kafadan 6 basamaklıyla 6 basamaklı carpıo 2 saniyede.beyninn o tarafı fazla calısıomuss:) benimki o kadar calıssa üniversitedeydim valla . ama mümkün diil yapamıyorum
illa matematık yapmanıza gerek yok o sizi sadece diğerlerinden farklı duruma getırebılmek ıcındır.Sözel soruları yaptıgın zaman hocamla hesaplamıstık boğaziçinde bile bir yer tutturabiliyorsun.Tabi bu söyledıklerim Sözelciyseniz . İnşallah istediğin olur bi deneyin derim.