- Konu Sahibi hopenotevent
-
TEŞEKKURLER CNM opuyorumnanaktançok güzel olmuşun gerçekten
TEŞEKKURLER CANIM YANI KAÇ AY ÖNCEDEN HERKESİ ORGANIZE EDIP BASININ ETINI YIYINCE HER ANIM KARELENIYO kaydirigubbakcemile3 ARKADASLARIMIN EMEĞİ ÇOK BUYUK GERÇEKTEN opuyorumnanaktançok güzel olmuşsun ne güzel her anı kare kare çekmişler
TEŞEKKURLER CNM BENIM AMIN İNŞ. İZİN NE DEMEK FIKIR OLSUN DİYE PAYLAŞIYORUM ZATEN ÇOK SEVINIRIM VE BIZLERLEDE PAYLAŞ MERAK EDIYORUM EMINIM ÇOK YAKIŞIRopuyorumnanaktanAllah nazarlardan saklasın.. Bir ömür boyu mutluluklar çok güzel bi gelin olmuşsun... gelinliklerimiz hemen hemen aynı duaklarımız.. sayende nasıl bi saç modeli kullanacağımıda bulmuş oldum.. izin verşrisen tabi:)))
cnm allah mesut etsin
cok güzel bi gelin olmussun
esinlede cok yakismissinizopuyorumnanaktan
teşekkurler canım benım amın inş. :Saruboceq:çook güzel olmuşsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin a.s.
teşekkurler canım amınnnn inş... :Saruboceq:her şey çok güzel olmuş cnm, allah mesut etsin, mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah
canııımmm benım çoookk teşekkurler amııınnn inş. :Saruboceq:Ne kadar yakışmışsınız ve sen ne kadar güzel bir gelin olmuşsun maşallah. Dilerim yuvanız hep güzel, daim ve ağzınız hep tatlı olur
nikah fotolarınada yorum yapmıştım yinemi seennn süprizzzzz
Maşallah ne güzel kareler bunlar ama çok duygulandım gözlerim doldu çok etkilendim :sinifsinif: yaz sonu düğünüm var benimde bakarken hissettim resmen
Bi ömür boyu mutluluklar tatlım sen zaten güzelsinde makyajını süper yapmışlar ama yaaaa saçın filan hepside harika o güzel günün büyüsü hep devam eder inşallah
Siyah beyaz resimlere bittim yaaaa...opuyorumnanaktan
ALLAH mutlulugunuzu daim kilsin canim! :Saruboceq:
Siyah beyaz resimlere bittim yaaaa...opuyorumnanaktan
ALLAH mutlulugunuzu daim kilsin canim! :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?