Tarifsiz Heycanlar... :)

çok güzel olmuşun gerçekten
TEŞEKKURLER CNM opuyorumnanaktan

çok güzel olmuşsun ne güzel her anı kare kare çekmişler
TEŞEKKURLER CANIM YANI KAÇ AY ÖNCEDEN HERKESİ ORGANIZE EDIP BASININ ETINI YIYINCE HER ANIM KARELENIYO kaydirigubbakcemile3 ARKADASLARIMIN EMEĞİ ÇOK BUYUK GERÇEKTEN opuyorumnanaktan

TEŞEKKURLER CNM BENIM AMIN İNŞ. İZİN NE DEMEK FIKIR OLSUN DİYE PAYLAŞIYORUM ZATEN ÇOK SEVINIRIM VE BIZLERLEDE PAYLAŞ MERAK EDIYORUM EMINIM ÇOK YAKIŞIRopuyorumnanaktan

cnm allah mesut etsin
cok güzel bi gelin olmussun
esinlede cok yakismissinizopuyorumnanaktan

her şey çok güzel olmuş cnm, allah mesut etsin, mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah a.s.

Ne kadar yakışmışsınız ve sen ne kadar güzel bir gelin olmuşsun maşallah. Dilerim yuvanız hep güzel, daim ve ağzınız hep tatlı olur

çook güzel olmuşsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin a.s.
teşekkurler canım benım amın inş. :Saruboceq:

her şey çok güzel olmuş cnm, allah mesut etsin, mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah
teşekkurler canım amınnnn inş... :Saruboceq:

Ne kadar yakışmışsınız ve sen ne kadar güzel bir gelin olmuşsun maşallah. Dilerim yuvanız hep güzel, daim ve ağzınız hep tatlı olur
canııımmm benım çoookk teşekkurler amııınnn inş. :Saruboceq:

nikah fotolarınada yorum yapmıştım yinemi seennn süprizzzzz

Maşallah ne güzel kareler bunlar ama çok duygulandım gözlerim doldu çok etkilendim :sinifsinif: yaz sonu düğünüm var benimde bakarken hissettim resmen
Bi ömür boyu mutluluklar tatlım sen zaten güzelsinde makyajını süper yapmışlar ama yaaaa saçın filan hepside harika o güzel günün büyüsü hep devam eder inşallah

EWETTT YINE BENNNN lülülülülülü ÇOOOOKK TEŞEKKURLER TATLIMMM AMINNN İNŞ. EN GÜZELLERİ SENIN BAŞINA HAYIRLISI OLUR İNŞ. :Saruboceq:a.s.

Siyah beyaz resimlere bittim yaaaa...opuyorumnanaktan

ALLAH mutlulugunuzu daim kilsin canim! :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…