- Konu Sahibi hopenotevent
-
TEŞEKKUR EDERIM CANIMher şey çok güzel görünüyor, maşallah...
mutluluklar dilerim.
TEŞEKKUR EDERİM TATLIM AMIN İNŞ.opuyorumnanaktanherşey çok güzel görünüyor
çok güzel bir gelin olmuşsunuz
mutluluklar dilerim
ne kadar güzel bi gelin olmuşsun maşallah!!!
teşekkurler canım opuyorumnanaktanmutluluklar canim cok guzelsin, sacin super olmus
amın canım benım inş. teşekkurleropuyorumnanaktançok tatlısınız canım maaşşallah allah bi yastıkta kocatsin
amıııınnn inş. hayatım çok teşekkurler darısı sana opuyorumnanaktana.s.maşallah canımm nasılda yakışmışsınız..daha önce nişan ve söz fotoğraflarına da baktım..rabbim mutluluğunuzu bozmasın..sizi birbirinizden ayırmasın
çok teşekkurlera.s.amın inş.maşallah çok güzel bir gelin olmuşsunuz, çok tatlısınız, Allah daima mutlu etsin inş.
teşekkurler canım opuyorumnanaktanmutluluklar canım herşey çok güzel olmuş harika bir gelin olmuşsun
amıııınnn inş. hayatım çok teşekkurler darısı sana opuyorumnanaktana.s.
amın canım inş.:Saruboceq: teşekkur ederiz muckkkk opuyorumnanaktanRabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
a.s.
Nazarlardan saklasın çok hoş olmuşsunuz
amııınnn inş...:Saruboceq:allah ayirmasin
çok teşekkurler tatlım amınnn inşşş.:Saruboceq:Çok güzel olmuşsunuz gerçekten.
Gelinliğinizi çok beğendim.
Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu eksik etmesin yuvanızdan.
amııınn inş..en güzelleri sizlerin başına :Saruboceq:maaşaallah çok güzel bir gelin olmuşsunuz hayat boyu mutluluklar darısı bekarların başına
teşekkurler canım o senın güzelliğin opuyorumnanaktan amınn inş.. sağol:Saruboceq:çok güzelsin maşallahAllah bir yastıkta kocatsın inşallah.Bir ömür boyu mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?