Tarif edilemeyecek kadar kötüyüm, her manada…

Kimse kimsenin evladını alamaz
Kedi, köpekler bile yavrusunu vermiyor fazla yaklaşınca saldırıya geçiyor
Bir anne hayvan kadar olamıyorsa önce anneyi sorgularım ben. Depremden önce o evini ben yıkardım o kv nin başına çocuğumu sahiplenip alıp gitmek isteseydi.

Anne babanın suçu tabiki de.Konu sahibi anne eğitimsiz,sindirilmiş yazmıştı.Çocuğun asi olmasının nedeni de anne babasının kendinden vazgeçmesi.Yanlış anlamayın bence de kız çocuğunun annesi de suçlu.O burada olmadığı için ona bir şey söyleyemiyoruz.
Benim sözüm bunu görüp,bilip,sessiz kalıp böyle bir adamla evlenenen konu sahibine.

Bnde ailenize katılıyorum.evet yeni evlenmişsin ama planlar bozuldu. Siz aynı durumda olsaydınız onların evi olsaydı sizi kapıda mı bırakacaklardı.yada bu konuyu dillendireceklermiydi asla. Bnm maraşta hatta bu platformda tanıştığım arkadaş olduğum kişiyi arayıp evime davet ettim. Defalarca aradım gelmesi için. İnsanlar sokktaaaa başlarım evler. O evim dediğimiz 1 dk da başımıza yıkıldı. Düğün gecesi evine girdikten 3 dk sonra enkazdan kalan gelin damadı düşünün. Öldüler. Onların aileleri bu durumda olmak için neler vermezlerdi. Onlar sizin aileniz, onlar senin kocanın annesi babası ötesi yok arkadaşım. Biraz böyle bakarsan olaya tavırların ve düşüncen değişir.
Kapı kitlemeye gelince bnde depremden sonra kızım ve oğluma oda kapıları kapanmıycak diyip gece kontrol ediyorum. Burda ki kadınları da anlamıyorum. Nsl hemen hırsızlığa yordunuz. Yok kapını kştlediğini bile farketmiş. Ya anne bu ya. Böyle kabul ederseniz onu seversiniz, ama her hareketinde bir hata ararsanız sizde onlarda mutsuz olurlar.
Sonuçta kira yardımı yapılacak. Bşraz bekleyin en iyi şekilde misafir edin. Eminim onlarda istemez. Yeni evlen oğlunu rahatsız etmek. Bir veya 2 ay dururlar o süreçte de ev bakılır.

Konu sahibinin suçu ne? O ne yapabilir.
Kendi annesi vazgeçmiş evladından konu sahibimi alıp getircek annesine
Eğitimsiz, sindirilmiş olması bahane olabilir anca
Bizim yıllarca baktığımız köpeğimiz doğum yapınca bizim elimizi parçalıcaktı yavrusunu sevmek istedik diye. Yavrular az büyünce oynamamıza izin verdi ama başımızı bekleyip gözümüzün içine bakıyordu yanlış hareket yapmayın der gibi.
Köpek diyorum bakın, insan değil.
Depremde çocuklarımı çıkarın diye haykıran anne vardı, halinden ve konuşmasından çok eğitimli olmadığı anlaşılıyordu
Eğitimi herşeye kullanmaktan vazgeçin
Nenelerimiz nekadarı eğitimliydi? Hangisinin çocuğunu elinden alabilmişler?
Doğrup sokağa, çöpe yada camii avlusuna atan birinden farkı yok o kadının, burda olsun olmasın hiç umrumdada değil

Bakın sorun kalmaları değil. Bu belirsizlik. Onlar kira yardımını biriktirmenin peşinde. Kayınvalideme neresi sunulsa orayı beğenmiyor. Amacı da burada kalmak. Başka alternatif olmasa ya da devlet yardım yapmasa zaten başımın üstünde yerleri var. Kabul etmeyecek olsam en başında etmezdim. Ama benim kayınvalidem siz de yeni evlisiniz diyip diyip sadece lafta kalıyor aksiyon alan bir kadın değil. Düğün zamanı da aynısı olmuştu. Annemi arayıp kızını altına boğacağım demişti. Ala ala zar zor 5 bilezik aldı. Oğluna sana yatırım parası dedi 40 kez de. Bileziğinde de değilim. Benim kayınvalidem görgüsüz ve sadece ağzı laf yapan bir kadın.

Aynı zamanda zerre merhameti olmayan anadan evladını ayıracak kadar kötü bir kadın.. bu kadına elinizi verseniz kolunuzu kaptırırsınız

O bilezikleri oğluna taksaymış düğünde o zaman. Onu geçtim de kira yardımını biriktirmek nedir ya. Devlet, gidecek yerin yok diye yardım yapıyor sonuçta. Bunların hem gideceği yeri var hem de parayı alıp biriktirme peşinde. Diğer insanların hakkına giriyorlar resmen. Allah ıslah etsin ne diyelim. Siz de kabul etmeyin öyle uzun uzun kalmalarını. Sonuçta başka seçenekleri de var. Huzurumuz için susuyorum da demeyin, huzur falan kalmaz orada.

Anneyse başkasının evladını kendininkiymiş gibi sahiplenmeyecek
Birtek o anne sanki
Ama o anne lafından bana fenalık geldi
Evet anne ama konu sahibinin değil
Daha 1 aylık bile evli olmayan oğlunun evine çökmüş resmen birsürü alternatif varken üstelik bundan zerre rahatsız değil belliki. Üstüne görgüsüz. Milletin içinde odanızı kitlemeyin demek ne? Evin içinde kızım utanıyorum bunu söylemeye sakın yanlış anlama ama deprem anı çok kötü kitli kapıyı açmak bile mesele demek var birde milletin içinde kapıyı kitlemeyin demek var. Ben asla iyi niyet aramam, böyle birinde iyi niyet arayanıda anlayamam

Bileziksiz alamaz ama arabayı. Nasıl bir cevap vermem lazım sizce. Kırmak da istemiyorum.

Bu zihniyetteki koca size neler yapar farkında mısınız?
Kırılmasınmış, kırılırsa kırılsın yahu. Siz sessiz kalırsanız başınıza neler gelir haberiniz yok.
Ailece sorunlular. Ortak bir ise girmeyin eşinizle.

5 bilezik az mı? Konu bu değil zaten. Deprem olalı daha kaç gün oldu? Bu konunun tam tersi olsa kendi annenizle babanızı evden gönderme hesabı mı yapardınız bu zamanda? Eğer cevabınız evetse, kendinize yakıştıracaksanız eşinize bu düşüncelerinizi söyleyin.

Kesinlikle anlatılanlardan ciddi bir sorunlu aile portresi çıkıyor ortaya konu sahibesi kendini güvene al bence altınlarını falan kimseye verme

Eminim eşi yapardı
Heleki bukadar kalacak alternatif varken neden bizimle kalıyorlar biz daha yeni evliyiz muhabbeti yapardı

Eşim bu kadar olayın arasında araba bakıyor. Araba alıcam ilerde bileziklerle falan dedi. Annesi de duydu.

Onceki konuda siz evlenmeyin demistik.

Bilezikleri vermeyin. Ben kötü gün için saklayalim, dunyanin hali belli olmaz deyip vermemistim.
Siz daha evinize alisamamisken 1.5 yil kaynana kayinpederle ayni evde yasarsaniz ya bosanirsiniz ya psikolojiniz bozulur.

Birkac ay kira yardimini biriktirsinler. Sonucta yeni eve depozito vs gerekecek. Kayinpeder esyalari alacakmis zaten. Sonra tasinsinlar. Sanirim yerinizde olsam ihtiyac varsa 1 bilezik verirdim tasinma esnasinda

Birkac ay kira yardimini biriktirsinler. Sonucta yeni eve depozito vs gerekecek. Kayinpeder esyalari alacakmis zaten. Sonra tasinsinlar. Sanirim yerinizde olsam ihtiyac varsa 1 bilezik verirdim tasinma esnasinda
Bence vermemeli.
Neden mi ?
gelinliğini bile kıza aldırıp damatlık parasını da ödetmişler üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…