Tarif edilemeyecek kadar kötüyüm, her manada…

Evet olayı çözmüşsünüz , hatırlıyorum sizin durumu biraz. Huzur yaa huzur. İçsel huzurunuz en önemlisi. İkinci evliliğiniz nasıl gidiyor ?
Çok şükür evliliğimde problem yok, son konularımdaki sorunları da çözdüm kendi ailemle olan. Bu defa ailemden başkalarıyla problemler oldu. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok tarzı muhabbetler. Umrumda bile değil :)

Sizin zihniyetinize ne demeli?

He bana açsın evini eşim yok 2 çocukluyum bir de annem var

Eşimi öğlenleri arıyor, ne yemek yapayım diye. Akşama onu yapmış oluyor. Ben bir kez yemek yapsam tamam artık yarın sıra bende diyor. Ben öyle herkesin yemeğini yiyemem ama seninki güzel olmuş yedim diyor yemekten sonra da.. (Konu sahibinin yazdığı)

Yemek yapsa bir dert yapmasa ayrı dert... Yapmazsa işe gidiyorum geliyorum birde yemek yapıyorum derler... Gerçekten neden memnuniyeetsiziz.

Ne derseniz diyin umrumda bile değil
Sizin gibi boş duyar kasmiyorum
Yaptıklarımı anlatmıyorum
Aslında yapacaktımda şöyle oldu böyle oldu diye eveleyip gevelemiyorum
Kısacası bahane üretmiyorum
Siz kaç yaşındasınız?

Cocugu okula yazdirmis, okullar tatil olana kadar gitmezler baska sehre

Niye düşünceleriniz adice olsun.
Kendiniz için öyle düşünmeyin derim.
Arkadaşlar gereken tavsiyeleri vermiş, sadece bu kadarını söylemeden edemedim.

Begenmio bence papatya'nin yaptigi yemegi begenecegi varsa da begenmio taklidi yapıyor tamam artik sira bende diyerek. Sen oynadin bitti çekil kenara da alem yemek görsün gibi bi edayla söylüyor. Mutfagin hakimi benim havasi verio aklı sıra.

Nasıl engelleyebilirim acaba? Bilmiyorum da,

Olabilir pek tabii ki.

nerden biliyorsunuz sevismediklerini, cok ilgincsiniz.

Belki kizacaksiniz bilemiyorum ama ben çocuğun sizde kalması dışında anormal bir şey göremedim. Kapı kilidini deprem anında oluşabilecek olumsuzluklar için söylediğini düşünüyorum.

Size haklısınız ve hissettiklerinizi çok insanca buluyorum yazmaya geldim ayrıca kendinizi kötü hissediyorsunuz hissetmeyi evet çok büyük bir afet yaşandı imtihan ama sizin evlilik tarihi ile neredeyse aynı günlerde denk gelmiş ilk zamanlariniz kapı kilitlemek de her şey de hakkınız sabredin kırmayın ama tepkinizi belli edin güzel bir yer ayarlansin inşallah aynı evde balayına girmişsiniz resmen.

Düşüncelerin adice değil canım benim, sen insansın. Yeni evli bir gelinsin. Yaşadıkları için üzülüyorum ama kendi torununu annesinden ayıran bir kadından bahsediyorsun. Üstelik her teklife hayır deyip daha çiçeği burnunda gelinin evini tercih eden bir kadın. Valla iş eşinde bitiyor, annesini ikna edip anneannenin evine göndermeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…