Gebeliğe Hazırlık tarif edemediğim baş dönmesine benzer baş ağırlığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mimarice16

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
121
52
18
31
Kızlar birkaç seferdir değişik bi durum yaşıyorum. Baş dönmesi diyemem etraf dönmüyor ama kafamda bi ağırlık oluyor başımı iki yana sallaığımda sanki görüntü geç geliyor bi dengesizim sanki başımı kontrol edemiyorum düşecek gibi. Ovitrelle vurulalı 7. gün bugün ve sabah akşam progestan kullanıyorum bi ilgisi olabilir mi ? Benzer durum yaşayan var mı çok panik oldum ya

Bende sizinkine benzer bi durumdayim basimda bi agirlik var agriyor gibide degil uyusukluk var sanki cok yogunlasiyor agirlasiyor beynim ucgundur gonalf ignesi vuruluyorum ve bi kac saat boyle devam ediyor siz de kullandiniZmi acaba hormon yuksekligindenmi oluyor

Araştırdım biraz da sanırım progestan yapıyormuş. Ben 5 gün letu kullandım sonra çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum. gonalf yan etkilerine bakın belki onda da olabilir. Başım dönüyor diyemem ama yarım saatlik bi dengesizlik oluyor bende de. Hep bu hormon ilaçları işte dengemizi bozuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…