Tarhusal kullanımı

pecete52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
10
1
1
27
Kışlar merhaba ben yeni üye oldum ve size bi sormak istiyorum ben geçen ay Ocak 11 de regl oldum ve bu ay Şubat 11 de olmam gerekiyor .Olmadım geciktim ve test yaptım negatif çıktı .bende tarhusal kullandım bu cuma ilaç bitti ama hala olmadım ve ayrıca ben daha önceki aylarda kullandım ilaç bitikten sonra 3 günü normlarde olurdum bu ay biteli 3 gün oldu ve hiç gelen bişey yok sigara içtim ondan olmuş olabilir mi sizce sigara etkiler mi ama geçen ay içtiğim de sigara kullandım ve 3 günü oldum bu ay olmadım yani kısaca şunu sormak istiyorum sigara etkilerim tarrhusalı yani ne olursa olsın adet olurmuyum benim gibi tarhusal kullanıpda sigara içen ve adeti geciken veya olan varmı cevap verirseniz com sevinirim be olur çünkü anne olmak istiyorum ben çoksa hamile olabilirliğin

Sigara ile bir alakası yok canım ya kan testi vermiş miydin nasıl negatif çıktı evdeki idrar testinde mı cikti hadi geç döllenme dedikleri şey olduysa idrarda geç olur kan versen kesin cikardi çok yakın arkadaşımin başına geldi gebeymis megersem evde negatif çıkıyor tarlusal kullandı , adet olmadi yine düşük yaptı yani şöyle anladık et parçası gibi parça geldi eline doktoruna danismisti düşük yapmış dediğine göre umarım sende öyle bişey olmaz

Ben sadece idrar testi yaptım evde kan vermedim çünkü olumsuz görmekten moralim bozuldu artık .yani siz şeymi diyorsunuz sigara etkilemezsen eğer hamile olmassam mutlaka sökülür demi

Yok canım ben sadece idrar testi yaptırdım kan vermedim orda da yoktur diye moralimi daha fazla bozmak istemedim yani sen şimdi sigara etkilemez mi diyorsun hamile değilsem mutlaka sökğlğrüm adet olurum demi

Ben sadece idrar testi yaptım evde kan vermedim çünkü olumsuz görmekten moralim bozuldu artık .yani siz şeymi diyorsunuz sigara etkilemezsen eğer hamile olmassam mutlaka sökülür demi
Tabi eğer hamile değilsen sokulur mevsim geçişleri olduğundan olabilir kist olabilir ama hemen kullanma ilacı

Canım kutu bittikten 3 gün sonra olanda var 7. Günde olan da var bende kullandım misal kutu bitmeden adet oldum degisebiliyo tabi insaAllah hamilesindir ama bekle biraz daha

Canım kutu bittikten 3 gün sonra olanda var 7. Günde olan da var bende kullandım misal kutu bitmeden adet oldum degisebiliyo tabi insaAllah hamilesindir ama bekle biraz daha
Ben sadece şüphe ettim hani daha öncede kullandım ben bu ilacı ve yine sigara içmiştim ve ilaç bitikten 3 gün sonra adet oldum ama bu ay adet olmınca acaba sigara etkilerim diye düşündüm

Ben sadece şüphe ettim hani daha öncede kullandım ben bu ilacı ve yine sigara içmiştim ve ilaç bitikten 3 gün sonra adet oldum ama bu ay adet olmınca acaba sigara etkilerim diye düşündüm
Sizce etkilerim yoksa tarhusal sigara içsem bile adetimgetiriri mi

Yok sanmam etkileyeceğini yani sigara içtim derken nekadar ictiniz paket paket mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…