- 9 Temmuz 2016
- 11
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Meraklikizce17
-
ne saçma soru bu ya?Adetimden iki gün önce tarçın yedim yediğim gün adet oldum bi iki damla kan geldi neden olabilir
Tarcin assagiya inmis.Adetimden iki gün önce tarçın yedim yediğim gün adet oldum bi iki damla kan geldi neden olabilir
Daha önce hic olmamıştı ama boyle bisine saçma soru bu ya?
bu ay erken adet olmuşsun
gebelil belirtisi mi arıyorsunAdetimden iki gün önce tarçın yedim yediğim gün adet oldum bi iki damla kan geldi neden olabilir
emin ol tarcından degil. yaşın ilerledikce bu hiç olmamıştı dedigin o kadar cok şey başıuna gelecek ki şaşıracaksın... takılma böylr şeylere..tarcını da rahat bırak...Daha önce hic olmamıştı ama boyle bisi
sacmaysa cvplamasaydin keşkene saçma soru bu ya?
bu ay erken adet olmuşsun
bu soru gerçek mi bilemedim.netten her okuduğuna inanmaAdetimden iki gün önce tarçın yedim yediğim gün adet oldum bi iki damla kan geldi neden olabilir
Tatile gideceğim için araştırmıştır ama tatilım berbat olacak anlaşılanhakkaten fazla meraklısın.. : ) bazı otlar adeti erkene alabilir..
Bende emin olamadim aktaara gidip sordum oda tarçıni söyledi bna ama yedikten sonra olmazssin erteler 3.4 gün dedi ama bnm erken oldu bende siz bisiler biliyosunuzdur DİE sordum ama dalga geciyosunuzbu soru gerçek mi bilemedim.netten her okuduğuna inanma
dalga geceleri de anlamıyorum madem öyle yazmasınlar sacmaysaBende emin olamadim aktaara gidip sordum oda tarçıni söyledi bna ama yedikten sonra olmazssin erteler 3.4 gün dedi ama bnm erken oldu bende siz bisiler biliyosunuzdur DİE sordum ama dalga geciyosunuz
gerçekten şaşırdım ben hiç duymadığımdan tuhaf geldi.Bende emin olamadim aktaara gidip sordum oda tarçıni söyledi bna ama yedikten sonra olmazssin erteler 3.4 gün dedi ama bnm erken oldu bende siz bisiler biliyosunuzdur DİE sordum ama dalga geciyosunuz
Herşeye bos cevap verceklerya yazıyorlar iste bi sıkıntım olmasa neden boyle bisi yaziyimdalga geceleri de anlamıyorum madem öyle yazmasınlar sacmaysa
Eee konunun basinda boyle aciklasaydin dalga gecende olmazdi.Bende emin olamadim aktaara gidip sordum oda tarçıni söyledi bna ama yedikten sonra olmazssin erteler 3.4 gün dedi ama bnm erken oldu bende siz bisiler biliyosunuzdur DİE sordum ama dalga geciyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?