• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı tarcın soda lımonnn bu neydı yaaa,,,,

burkirist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
22
0
86
İstanbul
tarcın soda lımonu buz kalıplarına koyup dondurdum arkadasımla bırlıkde denedık ve kendımızı zor banyoya attın nıyemı..::):) yandık yandıkk öyle bı tahriş ettıkı abartısız domatesten kırmızı bı hal aldık özellıkle ben?yuzumuze surer s]rmez yikamak zorunda kaldik 20 dk oldu hala ayni internetten baktim hassa c'ltler dikkatl' kullanmaliymis galioba benimkide hassasmisCADIARZUCADIARZUdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Slm canım lımonu yÜzÜmÜze pamukla sÜrsek gÖz altı kırıŞıklarınada parmak uÇlarıyla sÜrsek gerÇekten ıŞe yarıyormu Şahsen ben Çekınıyorum kullanmaya cıldımı daha Çok kurutur kırıŞıkları arttırır dıe.

yok lımon için aynı seylerı söyleyemıcem cunku egrcekten lımon tek basına işe yarıo su an bıle yuzemde var:Dbıe sunu farkettım anlık sıkılasmada yapıo sanıyorum düzenlı olarak kullanmak gerekıo ama pamukla fılan deıl ımonu ikıye kes buluga koy onu donmus bı sekılde yüzüne sür sonra parmak uclarıyla hafıf hafıf oval daıreler cizerek uyguka emın ol sonuc alıcaksın (arada lıon farkındanmıdır nedır yakıo acıtıo ama problem deıl yanı bence uygulamaya deger:Dben lımon tarcın ve sodayı karıstırıp uyguladım cok fena oldu ya öluyorum sandım acaba yanlısmı uyguladım sımdı tarcınsız sadece lımon ve sodayı buz kalılarında dondurcam bakım sımdı ne olucak:D

Back
X