1,62 boyunda 45 kiloyum.vucudum şekillidir,zayıf olmama ragmen begenilir.ama ben bu aralar kafama takmaya basladım galiba bu durumu en azından 4kilo alayım istiyorum fazla değil...
bu bahsettiğim macunu bugun aldım kızlar, içinizde kullanan veya duyan var mı bunu merak ediyorum. acaba hemen etki eder mi,mesela 1 kutusu ne kadar kilo olarak geri döner bana:44:
İçindekiler : Süzme Bal,Glikoz şurubu,Tarçın,Polen,Karabuğday,Buğday ruşeymi,Hindistan cevizi,Isırga tohumu,Havlucan,çörek otu,Soya unu,Anason Fındık Yulaf,Ginseng,Kakao,keçi Boynuzu,Arı sütü,Dariüflü,Keçi Boynuzu pekmezi,karanfil,Dut pekmezi,
Not: Kullanmadan önce karıştırınız.
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Yararı:
Kilo almaya yardımcı olur.Kansızlığa iyi gelir,iştahı açar,sindirim sistemini düzenler.Besin değeri yüksek bir besleyicidir.Kemiklerin gelişmesini sağlar,kemik erimesini önler,vücudu zinde tutar.Üç yaş üzeri çocukların gelişmesinde aktif rol oynar.Demir,potasyum,fosfor ve magnezyum eksikliğini giderir.Bağırsak parazitlerini döker.Günde dört defa yemeklerden önce alınması tavsiye edilir.
Bu sekilde bi tanıtımı var.. yorum,görüş önerilerinizi bekliyorumm canlarım
2 sene önce 1 ay kullanmıstım pek bir etki etmemişti aktardan almıştım :26:
Fakat tam olarak hatırlamıyorum belkı senın aldıgın farklı bir markadır,kullan bakalım burada etkılerını bıze bıldırırsın etkısı olursa anında alırım bende
marka vermek yasakmı bilmiyorum ama "T" ile başlayıp "A" ile bitiyo markanın adı:)))
Valla etki eder inşallah canım mutlaka paylaşırım sonucunu,iyi veya kötü :)