Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın Bakırla ilgili bir yığın sorum var=)

biraz geç gelmiş bir cevap olacak ama ileride bu rengi düşünenler için bende cevap vermek istedim:)

koyu kumral saça tarçın bakır boyandığında çarpıcı bir turuncu mu çıkar yoksa karamel gibi bir renk mi??
Kendi saçınız olduğunda boyanın tutacağını düşünüyorum lakin koyu kumral boyaysa çok koyu bir renk yine çıkmaz ama çarpıcıda bir renk olmaz daha sonraki boyamalarda palette için söylüyorum çıkmış dipler daha fena turuncu oluyor

saçlarım akmış kızıl(bir ay sabunladım) şimdi tarçın bakır yapsam renk tutar mı??
Bende bu şekilde boyamıştım kapaktaki gibi bir renk olmamıştı ilk ama aktıkça renk açılıyor.

palette dışında hangi markaların tarçın bakır rengi var hiç göremedim de????

oksidanı %6lık mı? eğer öyleyse ben %9luk oksidanla yapsam renk daha açık olur mu?

tarçın bakırı defalarca kullanırsam oryalsiz cart bir turuncu elde edebilir miyim?

boya aktıkça renk nasıl bir hal alıyor??
Daha güzel bir hal alıyor koyu olmuyor en azından oturuyor.
çabuk akan bir boya mı???
Kızıl kadar akma olmadı bende hatta hemen hemen hiç akmadı.

Ben palette tarçın bakıra boyamıştım çok tatlı bir renk tavsiye ederim ben öyle kapaktaki gibi aşırı turuncu parlak bir renk elde edemedim ama yine de tatmin edici bir bakırdı. Daha sonra sarı bakıra dönmüştü.

kimse cvp vermeyecekmi ikinci kere byayacağım tarçın bakırı yine 9 lukmu kullanmam gerek altın sarısı karıştıracakmıyım baya aktı boya alt tarfta sarılarım gözükmeye başladı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…