- Konu Sahibi CerenVictoria
-
Ben de hemen cevaplamaya başlıyim...
1-Aslında saçın renginden çok yapısıyla alakalı. Benim saçlarım açık kumral-kumral arası bir renk, ne çok kalın ne çok ince telli; tarçın bakır aynı kutudaki gibi tuttu. Sende belki biraz daha koyu tutabilir o yüzden ilk denemeni altın sarısıyla karıştırarak yapmanı tavsiye ederim.
2-Bunun için saçlarının resmini koysan daha iyi olur, bu şekilde net bir şey diyemem.
3-Nevacolorun var.
Eki Görüntüle 230851
4-Sanırım oksidanı 9luktu tam hatırlayamadım ama 6lıksa sen 9luk al.
5-Evet defalarca boyarsan daha oturur renk ama dediğim gibi ilk boyamayı altın sarısıyla karıştırarak yap.
6-Akınca sarı bakır arası bir renk oluyor ama kullananlar akınca bile hoş olduğunu söylüyor.
7-Evet malesef çabuk akan bir boya.
Olmazsa sakın siyah yapma tek çözüm o değil, küllü kumrala ya da küllü kahveye boya saçlarını.
ayy çok saoll canım =D nevacoloru çok aradım burda hiç biyerde yok malesef=///
o zaman dediğin gibi tarçın bakırı en açık sarıyla karıştırıp yapayım=D şimdi resim çekecek bir şey yok ne tel ne makine ama tarçın yapınca bulurum biyerden, koyucam fotoyu ay inş iyi durur=D
akınca sarıya çalan bir renk olursa daha harika ben sarı yapamadığım için bu rengi tercih ettim zaten yihuuu=d
saol canım tekrardan=D
Hürrem karameli icin tarcın bakırla sarıyımı karıstırıyorduk :44:
igoranın bakırları çok güzeldir bence onu dene kutu boya yerine.
''CerenVictoria'' benim eski üyeliğim kendisi o yüzden ben teşekkür edeyim canım
Rica ederim ama ben neferalem 'e söylemiştim :) sen çoktan boyamışsındır diye düşünmüştüm biraz eski bir konu zaten ...
Rica ederim ama ben neferalem 'e söylemiştim :) sen çoktan boyamışsındır diye düşünmüştüm biraz eski bir konu zaten ...
Ben de hemen cevaplamaya başlıyim...
1-Aslında saçın renginden çok yapısıyla alakalı. Benim saçlarım açık kumral-kumral arası bir renk, ne çok kalın ne çok ince telli; tarçın bakır aynı kutudaki gibi tuttu. Sende belki biraz daha koyu tutabilir o yüzden ilk denemeni altın sarısıyla karıştırarak yapmanı tavsiye ederim.
2-Bunun için saçlarının resmini koysan daha iyi olur, bu şekilde net bir şey diyemem.
3-Nevacolorun var.
Eki Görüntüle 230851
4-Sanırım oksidanı 9luktu tam hatırlayamadım ama 6lıksa sen 9luk al.
5-Evet defalarca boyarsan daha oturur renk ama dediğim gibi ilk boyamayı altın sarısıyla karıştırarak yap.
6-Akınca sarı bakır arası bir renk oluyor ama kullananlar akınca bile hoş olduğunu söylüyor.
7-Evet malesef çabuk akan bir boya.
Olmazsa sakın siyah yapma tek çözüm o değil, küllü kumrala ya da küllü kahveye boya saçlarını.
''CerenVictoria'' benim eski üyeliğim kendisi o yüzden ben teşekkür edeyim canım
dediklerinizi aynen uyguladım bende çok süper oldu kutudakinin aynısı oldu çok yardımcı oldunuz sağoloun..lakinn çok akan bir boya evet ama harika renk
O zaman ya eski üyeligini iptal ettir ya da iki üyeligini birlestir. Ikinci üyelikten banlanmani istemem.
sağol canım. şu ana kadar bir şey olmadı ama ettireyim ne olur ne olmaz:97:
O zaman ya eski üyeligini iptal ettir ya da iki üyeligini birlestir. Ikinci üyelikten banlanmani istemem.
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana...
Akmamasi icin cila yapabilirsiniz, sabit konularda Amonra'nin konusuna bir gözatin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?