• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın bakırla AÇIK PAPATYA karışırsa

bade_bade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
378
0
96
İstanbul
arkadaşlar acıl yardım edermisiniz?
doğal saç ustune tarçın bakır boyamıştım geçen ay uçlarda onceden kalma boya vardı ama sorun olmadi güzel bir renk oldu ama istediğimden koyu oldu

çok turuncu olmayan hürremin rengi gibi olsun istiyorum açık papatya ile tarçın bakırı karıştırsam nerenk olur acaba deneyen varmı?

arkadaşlar acıl yardım edermisiniz?
doğal saç ustune tarçın bakır boyamıştım geçen ay uçlarda onceden kalma boya vardı ama sorun olmadi güzel bir renk oldu ama istediğimden koyu oldu

çok turuncu olmayan hürremin rengi gibi olsun istiyorum açık papatya ile tarçın bakırı karıştırsam nerenk olur acaba deneyen varmı?

denemedim canım ama sanırım açık bakır-tarçın tonu gibi olur..yani saçındaki renkten açık olur sanırım...

bakırın yoğunluğunu kırar ve hürremin rengini elde edebilirsin bu karışımla bence ama saçındaki boyayı biraz akıt

sağolun arkadaşlar boyayı akıtmak derken ben tarçın bakır boyamıştımya o boya aktı aktı renk açıldı dolayısıyla altlarda açıldı bir sorun olmaz sanırım

peki birşey daha sorsam şimdi diplerim 1 cm çıktı kendi saçımda kolay açılan bir saçtır bu karışımı once dipleremi uygulamalıyım yoksa tarçın boyalı kısımlaramı yoksa hepsine birdenmi uygulamalaıyım yani diple tarçın bakır olan yerler arasında bir fark oluşurmu papatyayı karıştırınca

özel mesaj gönderemiyorum canım mesajlarımın 100 ve yukarısı olması gerekiyormuş dipten gelen saçların ne renk?

özel mesaj gönderemiyorum canım mesajlarımın 100 ve yukarısı olması gerekiyormuş dipten gelen saçların ne renk?

dipten gelenler yani kendi saçlarım kumralmı denir aslında açık yani küçükken sarışındım oyle diyim:) çabuk açılıyor
aslında tarçından ben memnun kaldım ama akmış halını begendim ilk hali koyu geldi aktığında istediğim renk gibi ama ozamanda artık diplerim çıkmış oluyor belkide sadece tarçınla devam etmiliyim ikinci boyamada tarçın daha açık olabilir belkide bir boya konusunda yanı açık papatya karıştırıyımmı? birde boyama tekniğinde fikrini almak istiyorum

dipten gelen saçın açıkmış ve dipteki yeni saç her zaman daha çabuk boya tutar diplerden boyamaya başla ama hızlıca çabucak tüm saçlarına yedir yani şimdi saçların soluk sarımsı bir turuncu olmuştur heralde bu yüzden renk farklılığı olacağını sanmıyorum yani açık papatya rengini karıştırsan bir sorun olmaz gibi geliyor çünkü aradan 1 ay geçtiği için bakırlık kaybolmuştur ama yinede eğer ben işimi sağlama alıyım dersen tarçın bakırlı yerleri boya ilk önce açık papatya ile karıştırıcaksan tarcın bakır ı en son dipleri boya öylede olabilir ama yinede elini çabuk tut

tamam ozaman açıkçası şimdi aynada birgüzel inceledim alt kısımlar yarım ton gibi daha koyu yani altlarda boya var demiştimya oralar yarım ton gibi daha koyu ustler ise hurremin şuanki rengine yakın aslında biraz koyusun yanı akmış hali çok güzel bu tarçının hemde daha parlak nedense bu arada hatta 10 gün sonra tarçını boyadığım 2 ay olacakmış takvime baktım

doğru anlamışsam saçlarının tamamı aynı renk değil öylemi? koyuluk olan yer çokmu fazla

elimle olçtüm dipten 2.5 karış gibi bir karış kadarı alttan eski boyalı kısım ama asla oyle bir bakışta renk farkı belli olmuyor aynada dikkatle inceleyince ben goruyorum bu şartlarda once o alttaki kısımlardan başlamak gerekiyor sanırım doğrumu

okuduğum kadarı ile dipten çıkanlara suruyorlar once boyayı hatta orada bekletim sonra aşağı indiriyorlar ama benim saçım çabuk açılıyor oyuzden dipe en son diyorum birde sonuçta dipten 1 cm daha koyu olsada olur ama dipten 1 cm daha açık olursa bence çirkin durur yani benim durumumda bencede dipten boyamaya başlamak uygunsuz gibi bu arada çok teşkkür ederim :16:

okuduğum kadarı ile dipten çıkanlara suruyorlar once boyayı hatta orada bekletim sonra aşağı indiriyorlar ama benim saçım çabuk açılıyor oyuzden dipe en son diyorum birde sonuçta dipten 1 cm daha koyu olsada olur ama dipten 1 cm daha açık olursa bence çirkin durur yani benim durumumda bencede dipten boyamaya başlamak uygunsuz gibi bu arada çok teşkkür ederim :16:

önce uçlardan başlayup bir 20 dakika bekletip sonra diplere sürersen dip ile uç arasında fark olmaz canım..

valhala sanada teşk ederim bu iş çok heyecanlıymış sonu tamamen surpriz 2 kutu boya biraz az geliyor sanki biraz su katabilirmiyim boyaya yada yeni bir fikir 2 kutu tarçın bakır bir kutu açık papatya:)

valhala sanada teşk ederim bu iş çok heyecanlıymış sonu tamamen surpriz 2 kutu boya biraz az geliyor sanki biraz su katabilirmiyim boyaya yada yeni bir fikir 2 kutu tarçın bakır bir kutu açık papatya:)

ne demek tatlım..keşke yardımcı olabilsem..:71::71:

biraz su katabilirsin tabiki..
2 kutu tarçın bakır ve 1 kutu açık papatya ile daha bakıra dönük ve çok açık olmayan bir ton olur..ben çok fazla açık tonları sevmiyorum..bence güzelolur..

tarçınla açık papatyayı karıştıran kimse çıkmadı iyi bir fikir olurdu benim için ilk ben denemiş olucam galiba sonucu yazarım hafta sonu boyuycam inşlllh güzel olur tupturuncu havuç gibi olsun istemiyorum koyu bakırda istemiyorum bakır olabilir ama çook açık

tarçınla açık papatyayı karıştıran kimse çıkmadı iyi bir fikir olurdu benim için ilk ben denemiş olucam galiba sonucu yazarım hafta sonu boyuycam inşlllh güzel olur tupturuncu havuç gibi olsun istemiyorum koyu bakırda istemiyorum bakır olabilir ama çook açık

canım,igoranın çok açık yoğun bakır sarı tonu var..istersen katalogda ona bir bak..
ben 3 yıl önce kullanmıştım..çok güzel bir tondu..
turuncu değildi ve tatlı bir açık bakır tonu idi.

bende şaşırdım okadar çok renk varki tarçınıda burdan okuyup boyadım ilk kez kendim boyadım ben boya numarası buyudukçe renk açılıyor sanıyordum şimdi igoraya baktım altın diye bir renk var hoş ama numarası 0-55 açıkçası boya aldım şuan evde iki palette tarcın 1 palette açık papatya var:)

bende şaşırdım okadar çok renk varki tarçınıda burdan okuyup boyadım ilk kez kendim boyadım ben boya numarası buyudukçe renk açılıyor sanıyordum şimdi igoraya baktım altın diye bir renk var hoş ama numarası 0-55 açıkçası boya aldım şuan evde iki palette tarcın 1 palette açık papatya var:)

tatlım ,o gördüğün igoranın renk yoğunlaştırıcısı..
altın var,bakır ve kızıl var..daha başka renk yoğunlaştırıcıları da var.

ve evet renk numarası büyüdükçe ton açılır..doğru biliyorsun..

Back