Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın bakırdan vazgeçiş

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.125
19.576
498
arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır tarçın bakıra boyuyorum.son 1 yıldır palette tarçın bakır kullanıyorum.ama palette saç derime pek iyi gelmedi.çok kaşıntı yapıyor ve saçlarım dökülmeye başladı.bir de kendi saç rengimi özledim :) kısacası kahverengiye dönüş yapmayı düşünüyorum ama kızıl kullananlar bilirler.özellikle bakır kullananlar.bakırı çok seviyorum ve kahveye dönmekte çok tereddüt ediyorum.sizlere hem saçlarımın bakır hem de kahve hallerinin resimlerini göstereyim dedim.bakalım kim hangisini daha çok beğenecek =)

bakır güzel görünüyor.yalnız şunu söyliyeyim bende 5 yıldır kızıl kullanıyodum saçımı birden okadar sıkıldım ki kumrala döndüm tabi açıcılar fln bide okadar para baydım.sonra resmen bunalıma girdim hiç alışamadım gözüm kzıla okadar alışmış ve bütün kıyafetlerim de hep saç rengime göreydi iyi düşün derim.

teşekkür ederim arkadaşlar.açıkçası ben de tam bu sebeple kızıldan çabucak vazgeçemiyorum.bakırı herkes çok yakıştırıyor bana,çillerim olduğu ve beyaz tenli olduğum için doğal sananlar dahi oluyor.çevremdeki pek çok insan da benim saçımı beğenerek bakır yaptı. kendi saçını. ama saçlarım yıprandı açıkçası.o kadar saç kremi bakım serumu vs kullanmama rağmen ince telli olduğu için yıpranmalar oldu.kıvırcıklarımın belirginliği gitti.bir de dökülmeye başladı.

açıkçası herkesin beğendiği ve yakıştırdığı ,dikkat çekici bakıra devam mı yoksa doğal, daha sağlıklı bir kahverengi mi çok kararsız kaldım.

evet özleyeceğim kesin zaten de

o zaman palette yi mi kullanmasam acaba? çünkü sabah saçımı boyadım saç derim nasıl kaşınıyor inanamazsınız.her boyadığımda böyle olmuyor, bazen böyle yapıyor.iyi gelmemeye başladı.bu rengi hangi boyayla elde ederim palette tarçın bakırdan başka? zeminim de böyle olacak onu da dikkate alın.

kız kardeşimde tarçından kahverengiye döndü kendi saç rengim doğal olsun diye yapme dedim yok neymiş doğal saç rengi modaymış şimdi pişman ama koyudan açığa ha diince dönülmediği için kızıyor ahh ahh eski hallerim diye bence tekrar düşün derim sonra sızlanmayasın diye

Haklısın aslında
Ben de bazen ömrümün sonuna kadar saç mı boyayacağım diyorum kendi rengimi özlüyorum
Çok da güzel kendi saç rengim :97:
Ama dönmek çok zor şuan için
Hem de boyalı haline de çok alıştım bir yandan istemiyorum
Senin durumundayım yani

palette tarçın bakırla boyuyorum. palette bana da pek iyi gelmedi.dün boyadım saçımı kaşıntım hala geçmedi.dermatoloğa gitsem boyamayı bırakmamı söyleyecek zaten.

bu rengi başka hangi markayla elde edebilirim acaba?

loreal 7.64 yoğun bakır kullansam nasıl bir renk elde ederim acaba? daha koyu bu renk sanki ama zeminim açık, çok da koyu tutmaz herhalde?

ben kullanmadım ama mayıs gibi bakıra boyatıcam kesin kararlıyım (daha çok var ama olsun) sonradan igora kullanmayı düşünüyorum ilk kuaföre gitmem lazım tabi senin soruna gelince çoğu kullanan kişi diğer bakır boyalara göre daha az aktığını söylemiş yorumlarda okuduğum kadarıyla kaliteli bir boya fakat istanbul'da yaşamıyorum nerede satılır bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…