• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tarçın bakırdan sarıya

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.123
19.563
498
arkadaşlar aranızda tarçın bakırdan bal köpüğü ya da sarıya dönmüş olan var mı?saçın altında orial olduğunu ve 6 aydır devamlı tarçın bakıra boyatıldığını düşünürsek sarı yapma şansımız var mı ?

zamanında koyu kızıl saçlarımı oryalle açtırmıştım açık karamel istedim ama bakır gibi bişy olmuştu atlarda hala kızıllıklar vardı 2-3 ay öyle idare ettim kötü bi renkti ama yapck bsy yoktu sonra palette altın karamel boyadım başta koyu tuttu ama çok fazla aktı altta oryal olduğu için koyu sarı gibi bişy oldu sonrada 3-4 parmak dibim çıktığında kuaföre didip dip boya yaptırım bide üstüne röfle yaptırdım ohh mis gibiydi herkes bayılmıştı sonra o saçlarımı mahvettm ama dün yine aynısını yaptırdım :66::66::66::66:

eğer saçındaki tarçın bakırın boya kutusun üzerindeki gibiyse 10.1 veya 11.1 istediğin açıklığa göre... biraz fındık tanesi kadar turuncu azaltıcı kullanarak sarı yada bal köpüğü elde edebilirsin

zamanında koyu kızıl saçlarımı oryalle açtırmıştım açık karamel istedim ama bakır gibi bişy olmuştu atlarda hala kızıllıklar vardı 2-3 ay öyle idare ettim kötü bi renkti ama yapck bsy yoktu sonra palette altın karamel boyadım başta koyu tuttu ama çok fazla aktı altta oryal olduğu için koyu sarı gibi bişy oldu sonrada 3-4 parmak dibim çıktığında kuaföre didip dip boya yaptırım bide üstüne röfle yaptırdım ohh mis gibiydi herkes bayılmıştı sonra o saçlarımı mahvettm ama dün yine aynısını yaptırdım :66::66::66::66:

maşallah cnm renkten renge geçmişsin :D ama istediğin gibi olduysa sorun yok.

aslında ben çok seviyorum tarçın bakırı ve herkes de çok yakıştırıyor ama saçta değişikliği çok seven biriyim elimde değil :D hemen değiştirmeyi düşünmüyorum ama aklımda olsun dye sordum.

yagmur55,bu turuncu azaltıcı dediğin nedir ilk defa duydum.markası var mıdır?

ben cevap veriyim tatlım igora royal 0.22 turuncu azaltıcı.hiç kullanmadım ama arkadaşında dediği gibi azcık kullanılıyomuş forumda bazı konularda anlatmıştı arkadaşlar

Back