• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın Bakırdan kurtulmak!

NesSquik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
41
0
36
İstanbul
Arkadaşlarr saçlarım siyaha yakın bi renkti hiç boyamamıştım. 2 ay öncesine kadar tarçın bakır yaptım ve pek hoşuma gitmedi açıkca üstüne çikolata kahve boyadım ama o turunculuktan kurtulamadım ve şimdi az öncesine kadar koyu kumrala boyadıım eski rengine döndürmek istiyorum arkadaşlar hiç olmazsa su turunculuktan kurtulup daha koyu bi renk olsun istiyorum koyu kumralda turunculuktan kurtarmadı çıkan diplerimide kendi saç rengimden daha açık yaptı koyu kumral. Arkadaşlar bi yardımcı oluuun beni şu turunculuktan kurtarın ve koyu bi saç rengine sahip olayıım.Açıkçası saçlarımı çok sık boyamadığım içinde boya hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim hangisi açık yapar hangisi koyu yapar saçı pek bilgim yok. Çok acilll yardımlarınızı bekliyorum kızlarr şu turunculuktan kurtulup koyuu saç rengimee sahip oliyiim. Hangi renge boyamalıyıım???

Son düzenleme:
Bir kac sefer 5.1 küllü acik kahve ile boyarsan turunculuklar kapanir ve dogal sac rengine yakin bir renk elde edersin.
Veya 4.0 kahvenin icine nohut tanesi kadar mavi mix ton eklersen de etkili olur.

Ayrica cikolata kahve kizil yansimali bir renktir, turunculugu kapatmaz. Önce sac renkleri ve sac boyama hakkinda bilgi sahibi ol öyle boya saclarini, yoksa 3 sene önceki ben gibi hüsranla karsilasirsin. Sabit konularda boya numaralariyla ilgili bir konu var oraya gözat. :34:

senelerr önce bende güzelim sarı saçlarımı kendi tonuna yakın olsun diyee koyulaştırim demiştimm veee çikolata kahve boyamıstımm ama ilk boyamada oldumuu saana kızıl gibi:D meğerse içnde kızıl yansımalar varmıs rengn bu blogda ögrendmm;) halbuki benm kumral falan boyamam gerekrmişşş ..arkadaslarıı dinle bencedee renk tablosuna bi bakk öyle boyaa ayrıca bende küllü renkleri tavsiye ederimm matlaştırırr turuncu kapatırr en azından benmknii kapamıstı koyulaştrmıstı daha öncee ;) kolay gelsin şimdideennn:)

kestanemi daha koyudur normalde peki yoksa koyu kumral falanmıı?

Kestane dedigin aslinda kahve, numarasi 4.0 ve numarasi 6.0 olan koyu kumraldan daha koyu.
Numara kücüldükce renk koyulasir.
Ben sana turuncuyu kapatmakla ilgili bir bilgi vereyim;
Mavi ile turuncu zit renklerdir ve karisimlari kahverengidir. Turuncuyu kapatmak icin mavi mix ton yani düz renk mavi boya kullaniriz.
Kullanacagin boyanin icine cok az miktar mavi katarsan boyadiginda sacindaki turuncu yansima kaybolup saclarin da düz bir renge döner.
Yani isikta turuncu parlamaz.

igora 0.22 turuncu gidericiyi kullanabilirsin
Mavi bir boyadır Slania'nın da dediği gibi ya mavi boya al ya da igora al
Bir fark yok zaten

Back