Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın bakır ve karamel

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
19
118
Ankara
ton açık koyu tutsa da razıyım yada önereceğiniz başka bişiler var mı bıktım aynı renklerden.karıştırsam bu renk tutarmı .çok beğeniyorum bu rengi
1 Eki Görüntüle 602561

Canım merhaba...
Bu rengi ben de çok beğeniyorum...
Yalnız o iki rengi karıştırarak tutar mı hiç bilmiyorum...

bende çok beğendm bu rengi bilen varsa lütfen yazsın bayıldım harika bir renk

ben bu rengın bırazparlagını yakaladım.yıkanınca boyle oluyor ama.tabı zemınde onemlı.garnıe nın sultan bakırı koleston 8.1 karıstırdım boyamıstım

ben bu rengın bırazparlagını yakaladım.yıkanınca boyle oluyor ama.tabı zemınde onemlı.garnıe nın sultan bakırı koleston 8.1 karıstırdım boyamıstım

resim varsa koyarmısın canım.zemin ne renkti

resim varsa koyarmısın canım.zemin ne renkti

resım koyamıyorum palette acıcı ıle actım sarı saclarım.2 kutu sultan bakırı yarım kutuda koleston 8.1 karıstırmıstım.ama sadece sultan bakırının sıvısını kullandım yanı ıkı tane sıvı vardı.kolestonun acısını kaybettım.boyayı hazırlayınca da baktım kı yok ıs ısten gecmıs aman ne kadar kotu olabılırkı demıstım.hatta boya mor oldu karıstırınca sacıma suruncede kırmızı gorundu yınede korkup yıkamadım.bu sızın ıstedıgınız renk 2 yıkamada oldu.yınede zemın acık renkteydı ben alısamadıgım ıcın actım rengını altın sarı yapacam sacımı.umarım yararlı olmustur.

açıcıyla uğraşacak kadar tecrübem yok malesef.neyse araştırmaya devam edeyim

açıcıyla uğraşacak kadar tecrübem yok malesef.neyse araştırmaya devam edeyim
yanlıs anlamıssın bu renktı sacım sarı yapmak ıcın sacımı actım acıcıyla su an sarı.yanı su ankı rengım ısınıze yaramaz resım ıstemıssınız ya.

tamam canım sağol anladım.ben bu dediklerimi yapcam. amaaan napıyım risk alcam bu sefer.teşekkürler yardımların için.

Ben de bi ara Garnierin Tarçın Bakır rengini kullanmıştım gayet iyiydi, senin istediğin renge de baya yakın, sadece bi ton açığı olur.Ben de böyle durmuştu

ben de bu rengi istiyordum kozmetikçiye gittim kızım saçı bu renkti aynısı..çok renk ve marka denedim dedi en sonunda tutturdum dedi iki yıldır bu rengi kullanıyormuş saçları süperdi kuaföre gitsen tutturamaz o derece.. ilk önce kesinlikle marka İGORA olmalı ymış en dayanıklı akmayan boya igoraymış.onun rengi 5.7-6.77-7.77 bu 3ünü karıştırıyormuş ikiyıldır.. ben de 5.7 ve 6.77 aldım çünkü az daha koyu olmasını istedim..bilginize boyayınca resim koycam regl dönemimdeyim de bitsin hemen boyar koyarım

bu arada tarcın bakır ve altın sarı karışımı boyuyordum geçen yıl bunda bi ton acık oluyordu...

Bulut mesaj sayım yetmediği için özel msj gönderemiyorum . Bu rengi elde edip etmediğini sorcaktım :/

koleston teracota rengi bu renge yakın arkadaşım boyuyordu ilk başta koyu oluyor ama aktıkça bu renge çok benziyor yalnız biraz bakırlığı az bu renge göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…