• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın bakır olur mu???

Nadanest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
2
0
36
Ankara
$asdf.jpg $asd.JPG

Saçlarımın rengi fotoğraftaki gibi hiç boyatmadım doğal rengi yani.tarçın bakıra boyasam koyu bir turuncu mu olur?açık tatlı bi turuncu olur mu yoksa içine sarı boya karıştırmam gerekir mii?Yardımcı olursanız sevinirimmm :)

Son düzenleme:
Direk öyle açık,cırtlak bi turuncu asla olmaz. Saç rengin cok koyu olmasada koyu.. Boyadığında koyu bi turuncu hatta kahveye dönük bi renk olur. Sarıyla karışıtırıp kullanman daha iyi canım.

Direk öyle açık,cırtlak bi turuncu asla olmaz. Saç rengin cok koyu olmasada koyu.. Boyadığında koyu bi turuncu hatta kahveye dönük bi renk olur. Sarıyla karışıtırıp kullanman daha iyi canım.

peki papatya sarısı falan mı nasıl bi sarı ve ne kadar kullanmak doğru olur acaba?:)

Açıcı kullanmadan turuncu elde edemezsin
Saçların koyu
İlk önce açtırıp sonra boyamalısın

Son düzenleme:
arkadaşın dediği gibi saçlarını açtırıp yıpratmaktansa ilk boyanı sarı karışımı ile yap papatya ve tarçın bakırla ikisinde de %9 luk oksidan var nasıl olsa uçlardan başla ama boyamaya yoksa renk farklılıkları oluyor (ilk saçımı boyadığımda diplerden başlamıştım dipler turuncu uçlar açık kestane olmuştu kumral a boyamıştım..) ilk boyamada öyle açık turuncu elde etmeyebilirsin evet ama 2 ve 3. boyamalarda renk oturur boşu boşuna saçlarını açıp yıpratma boyalı olsa kesin açman gerekirdi orası ayrı.

palette tarçın bakıra boyamıştım bende mavi siyah saçlarımın üzerine. kesinlikle açıcı kullanmanı tavsiye etmem.mavi siyaha boyuorm ben saçlarımı 8 ay kdr ara verip turuncu yaptığımda turuncum biraz koyu olmuştu ama 3. boyada tamemen istediğim rengi elde ettim.Senin saçlarn doğal sakın açıcı kullanma boyanın içine az bi sarıyla istediğin rengi elde edebilrsin.ama arkadaşında dediği gibi uçlardan dibe doru boyaman lazım yoksa dipler yarım ton falan açık kalıyor

Eğer saçlarının tam turuncu olmasını istiyosan önce bu saç rengini açık karamel&kahve tonlarına boya. Daha sonra sarıya dönüştürüp bu turuncu boyayı dene. Yada biraz koyu turuncu istiyosan. Sarıya dönüştürmene gerek yok. Açık karamel&kahve ye dönüştürüp turuncuya boyayabilirsin. Ama tam sonuç alınabilcek bi saç sarı saçtır. Sarının üzerine bu boyayı attınmı tam cırtlak bi turuncu elde edersin.

açtır, sonra tarçın bakırı papatya sarısıyla karıştır, boya harika bir renk çıkar.:46:
açtırmadan çok çarpıcı bir renk olmaz saçın koyu. açtırdıktan sonra sarı karıştırmasan da güzel bir renk çıkar.
ayrıca saçların boyalı olmadığı için kolay açılır ve çok yıpranmaz.

Son düzenleme:
Back