• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın Bakır mı, Mavi Siyah mı?

giulietta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
4
0
36
İstanbul
merhabalar,

eylül ayında evleneceğim ancak hangi saç rengini kullanacağıma hala karar veremiyorum. tenim beyaz gözlerim ise koyu yeşil. beyaz gelinlikle sizce tarçın bakır mı mavi siyah mı daha güzel olur? ben ikisinden de memnun kaldım hatta şu anda tarçın bakır kullanıyorum ancak bu konuda karar veremiyorum.. etraftakiler de ya ısrarla bakırı ya da ısrarla siyahı kullan diyor, hiç ortası yok, çok kararsız kaldım:44:

yeşil gözlysen küllü sarılarda çok guzel yakısır kendımden bılıyorum ama ılla bu ıkısı arasınd kaldysan bence tatlı bı bakır daha cok yakısır .. çok koyu renkler hoş durmuyo bence renklı gozlulerde

upssssssssss... ikiside çok zıt :52: gecen sene evlenmeden önce saclarım sarıydı hemde uzun yıllar ...:5: etrafımdaki herkes "saclarını koyu renge boyat "dedi geli,nlik içinde daha hoş duruyomus sonunda hem değişiklik olsun diye hemde daha hos gözküceğini düşündüğüm için boyattım sonuc evet daha hoştu ama sonrasında alışamadım ben değilmişim gb gelıodu kuyu renk sacta daha sonrada sacımı actırdım saclarımı k.rengiye boyattım sözün özü kendini nasıl rahat hissediyosan onu yap canım senın en güzel günün hangisiyle rahat hisedebilecegini düşünüyorsan onu yap zaten ha siyah ha sarı ha mor :9: gelinlik her bayana yakışıyor

not : bu arad mutluklar simdiden :71:

merhabalar, eylül ayında evleneceğim ancak hangi saç rengini kullanacağıma hala karar veremiyorum. tenim beyaz gözlerim ise koyu yeşil. beyaz gelinlikle sizce tarçın bakır mı mavi siyah mı daha güzel olur? ben ikisinden de memnun kaldım hatta şu anda tarçın bakır kullanıyorum ancak bu konuda karar veremiyorum.. etraftakiler de ya ısrarla bakırı ya da ısrarla siyahı kullan diyor, hiç ortası yok, çok kararsız kaldım:44:

Beyaz tenli ve yeşil gözlüsün bence arada kalmana hiiiiç gerek yok hatta mavi-siyah olayını sil biran önce kafandan :) ben turuncu renkleri kendime yakıştıramıyorum ama yeşil gözlü açık tenli bayanlarda acayip şık duruyor kesinlikle bakır yap diyorum.. kiii , zaten bakır kullanıyormuşsun , düğüne yakın rengini tazelet ımmmm şöyle ışıl ışıl parıl parıl sonbahar gelini ol :31: mutluluklar dilerim :16:

Back