Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın Bakır Kullanan Bayanlar

pelin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
147
1
118
Adana
Kızlar merhaba, ben saçlarımda birçok renk denedim ve en son saç rengimi koyu sarıya çevirdim.Yalnız bir arkadaşımın saç rengine heveslenince tarçın bakıra geçmeye karar verdim ve zeminin müsait olduğunu düşünerek iki kutu alıp boyadım.Ama malesef pembeye bakan koyu turuncu bir kafa olup çıktım. Demem o ki bu boya her sefer boyamada böyle kına yakmış gibi mi oluyor? Düzenli boyamada kutunun üstündeki renk elde edilmiyor mu? Eğer hep böyle olacaksa vazgeçicem bu renkten çünkü istediğim hali alması için sürekli yıkayıp akmasını bekleyemem

düzenli boyamada renk tabi oturcak fakat her boyadıgında az da olsa renk farklılıgı olcak daha sonrasında renk aktıkca olması gereken renge ulaşıyo bende bakır kumral boyamıstım saçlarımı hatta örnek olsun diye resim ekliyorum :)

Saçlarımın rengini açtıktan sonra boyamıştım bakır kumral boyayı.
İlk hali buydu bu renk ustune boyadım

Boyadıktan sonraki hali buydu

Bu da aktıktan sonra aldıgı renk resimde koyu cıkmıs ama aslında tam anlamıyla tarçın bakır rengiydi

vala cnm bana sorarsan hic bulasma bu renge. 1.5 yılı boyunca tarcın bakıra boyadım ilk 2 hafta sac rengim super oluyo sonra akmaya baslyıp igrenc sarımtırak bi renk alıyo haliyle her ay boyaman lazım ve sacların cok yıpranıyo ben artık boyamaktan bıktım. renk oturması diyede bisey yok yani 1 bucuk yılda kutunun üstüdeki renge hic ulaşamadım neyazikki:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…