Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın bakır ile dipleri turuncu olan saçlar.

lady_gargara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
3
0
36
Tekirdağ
Herkese merhaba.
Foruma yeni üye oldum. Ortam güzel ama hemen konuya gireyim;
Şimdi ben dün saçlarımı nevacolor tarçın bakırla kuaföre boyattım boya sonrası diplerin açık olabileceğini söylememe rağmen önce diplere boyadı 2 kutu boyayı deyim yerindeyse ziyan zebil etti. Şimdi saçlarımın dipleri turuncu, uçları koyu bir renkte. Karamel tonlarında bir boya ile bu turunculukları yok edip saçı tek renk haline nasıl getirebilirm ? Yani getirebilir miyim ?
Pazartesi şehir dışına çıkıyorum. Boyanın akmasını beklemek baya vakit alacak zaten o kadar vaktimde yok. Gitmeden bi gün evvel boyasam şu berbat çift renkten kurtulma şansım nedir ? Turunculuktan kurtulayım derken saçlarımı yakmaktan da korkuyorum. Bir fikrinizi alayım hele..

Son düzenleme:
renk çok güzel bence kendiniz tüp boya alın yına neva color tarçın bakır boyayın derim. Rengi heba etmeyin ve beyaz tenlimisiniz? Bende bu rengi istiorum esmerm bu rengn bir kaç ton kousu var bende açık karemel gibi bana yakıştırıyorlar sizce bu renkte yakışır mı?

Evet beyaz tenliyim ve rengi severek aldım ama hayalkırıklığı yaşadım. Anlaşılan şuan bu fiyaskoya pratik bi çözüm yok gibi görünüyor.
Neyse.. Bu saç rengi açık tende daha çarpıcı ve hoş duruyor bence. Eğer şuan ki rengini insanlar sana yakıştırmışlarsa ve sende benimsemişsen bence sorun yok mutlu olmalısın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…