Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın Bakır Elde Ediyoruz.)

Makine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
41
8
1
Acik kumral saclarim var, belimde.Beyaz tenli oldugum soylenir oyledir de, acik tenliyim lakin sari alt tonluyum.Sarimtraklik var yani anlayacaginiz.Kahverengi gozluyum, umarim yakisir.) Bi hanim 2 paket palette tarcin bakir + 2 tane %9luk oksidan + yarim paket nevacolor yogun bakir ve 1 tane daha %9luk oksidan uygulamis, hos olmus ve onermis.Sizler neler dusunuyosunuz yapmak uzereyim.Yapinca da gosterip yardimci olmayi dusunuyorum.

önce shop programlarında dene hoşuna giderse boya çünkü dönülmesi zor bir ton.. saçların belinde ve açık kumralmış ki muhteşem bence üzerine ışıltı ya da ombre yapsan çok daha mantıklı geldi bana.. ha bir de beyaz tenliymişsin ama sarı alttonluyum diyorsun bu renk pembe beyazlara yakışıyor daha çok sarı beyazlara değil bana göre, dediğim gibi önce shop programında dene..

Denedim fakat anlasilmiyo.Sari a tonlulara bakir ve kizil, pembe alt tonulalara mavi sari gibi renkler yakisir diye biliyorum.Ha bryaz tei olmadan turuncuyu tasiyamszsin da.Bilemiyorum saclarim bayagi acik kumral hep aman dogal aman bozma diye diye boyamadim ama taktim ya boyamaya artik.Bilemedim simdi bak karar vermistin buna.

canım o zaman geçici boyalarla boya bir en azından 15 20 güne akar tamamen.. baktın beğendin kalıcıyla boyarsın o zaman çünkü dönülmesi çok zor bir renk.. renk konusu şöyle: sıcak alt tonlulara sıcak alttonlu renkler yani atıyorum sarı da olsa sıcak sarılar, soğuk(pembe) alttonlulara da soğuk tonlar küllü sarılar siyahlardan mavi siyah falan tavsiye ediliyor ten saç uyumu için.. bakır da sıcak tonlardan aslında ama benim şahsi fikrim pembe altonlulara daha çok yakıştığı yönünde.. dediğim gibi önce yarı kalıcı boyalarla dene en iyisi sen.. hem aklında kalmaz hem de beğenmezsen çabuk kurtulabilirsin..

Haklisin ayrica da kafami karistirdin.) Bi suredir dusunuyodum ve hala her an yapabilirim.Bi kuaforden yardim alayim olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…