• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın bakır- Dipler ve uçlar arasındaki farkı önlemek. Yardımınıza ihtiyacım var:)

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Kızlar selam. Ben bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben tarçın bakır boyadım iki kere. Ama şuan diplerim 2 parmak geldi. Boyayınca, diplerim daha acık ve turuncumsu olucak. Diğer yerler daha koyu olucak. Bunu önlemek için napmam lazım?

Canım saçlarının fotoğrafını koyabilirmisin? Eğer diplerinin açık renkte durmasını istemiyorsan küçük boyalardan alıp saçını boyadığın renkten bir iki ton koyusu alırsın o zaman saç diplerin açık durmaz işte saç diplerine sürebilirsin öyle.

Canım koymk isterdim ama malesef hiç fotoğrafım yok şuanki saçımda. Tarçın bakırın 1-2 ton koyusu yokki cnım:( Hem tonları tutacakmı bilemem :/

Önce dipten çıkan yerler hariç boya saçını beklet biraz en son diplerine sür ara ara aynaya bak istediğin tonma gelince hemen yıka ,Yani dip kısımları diğer yerlere göre daha az bekletirsen ton farkı olmaz.

Ama dipleri az bekletirsem, diplerim açık olur. Ben açık olsun istemiyorum zaten :/

Back