Saç Rengi ve Saç Boyama tarçın bakır+açık papatya sarı karışımından nasıl bir renk çıkar

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
arkadaşım saç rengini değiştirmek istiyor ama renk konusunda karar veremedi şu anki saçları sarı bende burda saç renklerine bakarken tarçın bakır sarı karışımını gördüm değişik olabilir diye düşündüm resim istedi fakat bu karışımla ilgili resim göremedim sizce açık sarı üzerine bu karışım boyanırsa nasıl bir renk çıkar rica etsem tahmini foto koyarmısınız

Son düzenleme:
3-4 yıkamaya kalmadan sapsarı olacak bir saç ortaya çıkar.tarçın bakıra başka renk katılmasa bile 2 hafta içinde sarıya yakın bir hal alırken,sarı bir renk karıştırıldığında bu süre daha da kısalır.ilk boyandığında çok tatlı bir renk ortaya çıkar muhtemelen ama sonrası sarı ağırlıklı olur.

tabii zemin rengi çok önemli.benim bu söyledikleirm sarı ve açık kumral zemin için geçerli.eğer zemin koyuysa zaten tutmama ihtimali yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…