Merhaba kızlar tarçın renk salon takımıma hem tul hemde fon perde almak istiyorum ama renkte karar veremedim ? Tarçın mobilya kullananlardan dekorasyon önerileri de istiyorum koltuk takımının resmini ekliyorum fikir verirseniz sevinirim:) halim krem ama hafif sarımtırak tekliler krem iki uçlu tarçın renk
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tarçın renk koltuk takımına ne renk fon perde ?
- Konu Sahibi Gurmes
- Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Fon perde olarak değil mi? Peki tül perde olarak krem mi olması gerek yada beyaz ?Çok acik vizon tonları güzel durur
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Evet fon vizon tonları ama acik.Fon perde olarak değil mi? Peki tül perde olarak krem mi olması gerek yada beyaz ?
Ekru tonları da tül perde
Teşekkür ederim :) peki desenli mi desensiz mi :) aslında ben desenli istiyorum hava kastın diye halim da düz renk çünkü bilemedimEvet fon vizon tonları ama acik.
Ekru tonları da tül perde
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Soft hafif kabarık desenler varTeşekkür ederim :) peki desenli mi desensiz mi :) aslında ben desenli istiyorum hava kastın diye halim da düz renk çünkü bilemedim
O şekilde olabilir. Eğer cok beğendiğiniz desenli varsa o da olur tabii. Halı sade olduğu için. Ama desenli seçerken dikkat etmek
Lazım, cunku sonra sıkılabiliyor insan.
Şahane tonlar var instagramda bakmıştım bir ara
Ama aşırı pahalı tabii
Gerçi alıp yıllarca kullanıyorsun ama :)
Evet evet ben çabuk sıkılıyorum zaten mobilyam yeni ama cok para vermek te istemiyorum değişiklik yapıyorum devamlı :) vizon renk aklıma yattı ama güzel olacak :) trendyoldan 2 kez fon aldım ama iade ettim ton uymadi diye :) bir de vizon renk deneyelim :)Soft hafif kabarık desenler var
O şekilde olabilir. Eğer cok beğendiğiniz desenli varsa o da olur tabii. Halı sade olduğu için. Ama desenli seçerken dikkat etmek
Lazım, cunku sonra sıkılabiliyor insan.
Şahane tonlar var instagramda bakmıştım bir ara
Ama aşırı pahalı tabii
Gerçi alıp yıllarca kullanıyorsun ama :)
- 17 Ocak 2020
- 28.025
- 1
- 40.685
- 548
Benim koltuğum tarçınEvet evet ben çabuk sıkılıyorum zaten mobilyam yeni ama cok para vermek te istemiyorum değişiklik yapıyorum devamlı :) vizon renk aklıma yattı ama güzel olacak :) trendyoldan 2 kez fon aldım ama iade ettim ton uymadi diye :) bir de vizon renk deneyelim :)
Perdem vizon
- 17 Ocak 2020
- 28.025
- 1
- 40.685
- 548
Ekru olmalıFon perde olarak değil mi? Peki tül perde olarak krem mi olması gerek yada beyaz ?
Evet vizon da karar kaldım teşekkür ederim peki bana resim atabilir misiniz tonları görmek açısından cok sevinirim :))Benim koltuğum tarçın
Perdem vizon
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Açık vizon olabilirMerhaba kızlar tarçın renk salon takımıma hem tul hemde fon perde almak istiyorum ama renkte karar veremedim ? Tarçın mobilya kullananlardan dekorasyon önerileri de istiyorum koltuk takımının resmini ekliyorum fikir verirseniz sevinirim:) halim krem ama hafif sarımtırak tekliler krem iki uçlu tarçın renk
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
Böyle birsey buldum hoşuma gitti hemHalının renginde fon üstünde çok hafif tarçın desenler olabilir bence
Kiremit hem bej tonlar var fiyatıda uygun ne dersiniz ?
Eklentiler
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
Evet bende beğendim peki tül perdede almam lazım ekru renklerde istiyorum yada açık krem, kravuze perde nasıl olur ? Stor perdede var seçenek karar veremedimOlur bence güzelmiş
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
- 18 Kasım 2020
- 20.524
- 49.541
- 548
Açık renk tercih et bence daha ferah dururMerhaba kızlar tarçın renk salon takımıma hem tul hemde fon perde almak istiyorum ama renkte karar veremedim ? Tarçın mobilya kullananlardan dekorasyon önerileri de istiyorum koltuk takımının resmini ekliyorum fikir verirseniz sevinirim:) halim krem ama hafif sarımtırak tekliler krem iki uçlu tarçın renk