• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Tararken saç dökülmesi, yardım...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Papato

hiyerarşi değil hıyararşi
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.087
1
116
Ankara
Kızlar merhaba,
Benim saçlarım kıvırcık ve seyrek. Duştan sonra tararken çok zorlanıyorum saçlarım dökülmesin diye yavaş yavaş tarasam da yine de engel olamıyorum.

Islakken taramadan önce dökülmesini azaltacak telleri yıpratmayacak formülünüz var mı?

Saç bakımına uzağım biraz, yardımcı olursanız sevinirim.

tarağına bağlı birazda canım.daha seyrek bi tarakla saçlarını tarayabilirsin
bu kesin bi çözüm değil ama en azından daha az dökülmesini sağlayabilir.. : )

canım cevabın için teşekkürler. aslında tarağım da sık dişli bi tarak değil.

saçlaarım cansız ve kıvırcık, çok dolaşıyor, serum kullansam bi faydası olur mu acaba? bu serumlar tam olarak ne işe yarıyor ve önerebileceğiniz bitane var kızlar?

Kızlar formülü buldum,buldan a paylaşayım gliss'in saç bakımı, total repairin turuncusunu aldım, gerçekten daha kolay taranıyo saç bununla. Benle aynı sorunu yaşayanlar için tavsiye ederim.

bende mavi su kullanıyorum.özellikle düzleştirmeden önce kullanıyorum saçlarımın direnci artıyo. ben kuaförden 150ml 15TLye almıştım sonra hepsi buradada buldum bu ürünü 400ml 23TLydi.

bende mavi su kullanıyorum.özellikle düzleştirmeden önce kullanıyorum saçlarımın direnci artıyo. ben kuaförden 150ml 15TLye almıştım sonra hepsi buradada buldum bu ürünü 400ml 23TLydi.

peki bunun bi zararı var mıdır? saçım kıvırcık olduğu için sık yıkıyorum, dökmesin de sonra.

mavi su derken ?? KUAFÖRLERDE kullanılanlardan sanırım bu. nerden bulabilirim en uygun bu mavi suyu? ve zararı var mıdır aydınlatabilir misiniz?

ben selective'inkini kullanıorum. mavi su diye geçiyo adı, en son erkul kozmetikten aldım. Saçı yumuşatıyo ve kolay taranıyo;)tavsiye ederim...

kızlar gliss gerçekten sacı yumusatıyo ve kolay taranmasını saglıyo özellikle düzleştirmeden önce de kırılmasını engelliyo. birde cam terebendi ekleyin şampuanlarınıza sacı çok kuvvetlendiriyo dökülmesini engelliyo. dusta sonrasında tararken hepsinde farkedersiniz zaten sacı çok yumusatıyo boya yoksa krem bile kullanmanıza gerek kalmaz

bn taramıyorum ztn.saçımı havluyla birz kuruluyorum sonra yana doğru eğiyorum saçlarımı elimlede avcumun içiyle vura vura tarar gibi yapıyorum:)

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Back