Şampuan ve Saç Kremleri tararken çıtır çıtır kırılan saçlarıma yardımmm :(

deepinside86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
435
1
46
38
İstanbul
arkadaşlar saçlarım tararken çıtır çıtır kırılıyor, syossu, blendaxı, pantene i filan denedim işe yaramadı, zeytinyağı maskesi de yaptım defalarca, watsonns un ballı maskesini denedim, dove un gece bekletilen maskesini de denedim hiç birini beğenmedim

sarıkız tarzı ürünlerle, saç kremi ile zor bela saçımı açıyorum ıslakken, ama kuruduktan sonra tarak değmiyor mavi su sürünce de yağlı gibi oluyor saçlarım ben de taramıyorum pasaklı kızlar gibi geziyorum çoğunlukla :)

(saçımda boya var ama boyadan önce de böyleydi saçlarım çok ince telli ve dümdüz)

sizden beni bu beladan kurtarıcak şampuan önerilerinizi bekliyorum arkadaşlarr lütfennn :2:

canım benim saçlarım sarıykende aynı seninki gibiydi tarak geçmiyordu sonra lorealin onarıcı olan şampuanını kullandım dışı sarıydı buarada saç kremi kullanmama filan gerek kalmıyordu...şuanda bioblas kullanıyorum oda aynı şekilde yumuşacık yapıyorrrr.....

cnm loreal elseve mi acaba, bioblas ile saçlarımı kuruyken tararken nasıl bir sonuç alırım sence hangisi daha işime yarar ?

cnm peki saçlarım kuruyken kullandığımda yağlı yağlı yapmaz mı acaba ?

yok cnm ben genelde duştan sonra kullanıyorum ;ama diplerine sıkmıyorum ondan dolayı yağlanma yapmıyor..saçlarım çok zor açılıyordu,o ürünü kullandıktan sonra hemencik açılıyor

yok cnm ben genelde duştan sonra kullanıyorum ;ama diplerine sıkmıyorum ondan dolayı yağlanma yapmıyor..saçlarım çok zor açılıyordu,o ürünü kullandıktan sonra hemencik açılıyor

cnm benim en byük sorunum sıvı saç kremi ile açıyorum ama kuruduktan sonra tararken kırılıyor bir de glissi deneyim o zaman çok teşekkür ederim :)

ben mükemmel bişi keşfettim canım.avonun son çıkan ürünü."Advance techniques damage repair 3D resque" durulamadan kullanıyosun bunu.saçını yıkayıp nemini aldıktan sonra.inan bi denedim.sonraki 5-6 yıkamada bile saç kremi kullanmama gerek kalmadı.parmaklarımdan kaydı resmen saçım.ve son derece sağlıklı ve parlak görünüo.kesinlikle kullanmalısın.kime tavsiye ettiysem Allah razı olsun dedi...

:)ne demek canım.. ben turuncu renklisini kullanıyorum(kuru ve yıpranmış saçlar için)..umarım fayda sağlar

cnm loreal elseve mi acaba, bioblas ile saçlarımı kuruyken tararken nasıl bir sonuç alırım sence hangisi daha işime yarar ?

loreal elseve nin onarıcı sıvı saç kremi var canım(günlük kullanım durulanmaz)banyodan çıkınca saçın hafif nemliyken yada saçın kuruyken kullan ymuşacık yapıyor birde şampuanınıda tavsiye ederim....

çok teşekkür ederim cnm denemediğim iki marka gliss ve elseve ile ilgili yorum aldım, bir de bunları deneyim umarım işe yarar

down under naturals ın onarıcı sıvı saç kremini deneyebilirsin
ben yıllardır kullanıyorum
gliss mavi su vs.çok kullandım ama en çok bundan memnun kaldım
zaman zaman kuru saça bile kullandığım oluyo
bu da durulanmyo
hatta bikaç damla jojoba ve menekşe yağı ile iyice güzel hale getirebilirsin

bu topiği açtıktan sonra elseve in ağırlaştırmayan kolay tarama sıvısını aldım ama hiç işime yaramadı maalesef şimdi down naturalsı denemeye karar verdim belki çarem ondadır, öneri için çok teşekkür ederim, denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…