Arkadaşlar selamlar.17 haftalık hamileyim.ikili test sonucum 1/400 , üçlü sonucum 1/39 riskli çıktı.yaşım 33. Nifty testi için kan verdim.sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum ama kafama takmadan da yapamıyorum.bebek downluysa ona göre kendimizi hazırlarız eşimle.Allah'ın takdiri.herşeyin hayırlısı tek dileğimiz.bir de SAT tarihim 20aralık ultrasonda 28aalık gözüküo.yaşım da 1 yaş büyük kimlikte.sonuçları bu şekilde riskli çıkan var mı.cevap verirseniz sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tarama testleri riskli çıkıp nifty yaptıranlar
- Konu Sahibi Melocann
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
Maşallah Allah analı babalı büyütsin.inşallahÇok sağ olunBenim de yaşım 33 30 dan sonrası genelde riskli çıkıyo diye duymuştum zatenbu testler kesin sonuç veriyo diye bişey yok bebişiniz ve siz rabbime emanet olun korkmayın dua edin
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Arkadaşlar selamlar.17 haftalık hamileyim.ikili test sonucum 1/400 , üçlü sonucum 1/39 riskli çıktı.yaşım 33. Nifty testi için kan verdim.sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum ama kafama takmadan da yapamıyorum.bebek downluysa ona göre kendimizi hazırlarız eşimle.Allah'ın takdiri.herşeyin hayırlısı tek dileğimiz.bir de SAT tarihim 20aralık ultrasonda 28aalık gözüküo.yaşım da 1 yaş büyük kimlikte.sonuçları bu şekilde riskli çıkan var mı.cevap verirseniz sevinirim.
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
ben cok arastirdim bu konuyu.. benim konum var ordan okuyabilirsiniz, ayrıca herkese tavsiye ederim yaptirmissiniz. iyi çıkar sonucunuz insallah, ben de yaptırdım..
- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
benim bir tanıdığıma da kesin down sendromlu demişlerdi burun kemiği hiç yok vs..diye.. değerlerini falan bilmiyorum ama sıvı falan alacaklardı istemedi..ve güzeller güzeli hokka burunlu bir oğlu doğdu :) Allah hakkında hayırlısını versin ama ihtimaller hep bunlar çok üzülüpte bebişini üzme :)Arkadaşlar selamlar.17 haftalık hamileyim.ikili test sonucum 1/400 , üçlü sonucum 1/39 riskli çıktı.yaşım 33. Nifty testi için kan verdim.sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum ama kafama takmadan da yapamıyorum.bebek downluysa ona göre kendimizi hazırlarız eşimle.Allah'ın takdiri.herşeyin hayırlısı tek dileğimiz.bir de SAT tarihim 20aralık ultrasonda 28aalık gözüküo.yaşım da 1 yaş büyük kimlikte.sonuçları bu şekilde riskli çıkan var mı.cevap verirseniz sevinirim.
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Hayırlısıyla sonuç bir gelsin inşallahbenim bir tanıdığıma da kesin down sendromlu demişlerdi burun kemiği hiç yok vs..diye.. değerlerini falan bilmiyorum ama sıvı falan alacaklardı istemedi..ve güzeller güzeli hokka burunlu bir oğlu doğdu :) Allah hakkında hayırlısını versin ama ihtimaller hep bunlar çok üzülüpte bebişini üzme :)
İnşallah.Bunları dıyunca biraz daha rahatlıyorumCanım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kardeşime demişlerdi anatomik taramada herşey normal çıkmıştı. Anneme onda da down demişlerdi sağlıklı bir kardeşim var annemde 37 yaşında doğurdu. İnşallah sağlıkla gelir kuzun.
Ben de sıvı alınmasını istemedim.sonuçta Allah ın takdiri .riske atamam.amin inşallahbenim bir tanıdığıma da kesin down sendromlu demişlerdi burun kemiği hiç yok vs..diye.. değerlerini falan bilmiyorum ama sıvı falan alacaklardı istemedi..ve güzeller güzeli hokka burunlu bir oğlu doğdu :) Allah hakkında hayırlısını versin ama ihtimaller hep bunlar çok üzülüpte bebişini üzme :)
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nifty-testi.1066425/Sizin konuyu göremedimYanlış yere mi bakıyorum acaba
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
çok sevindim. hadi geçmiş olsun...Kızlar çok şükür nifty testi temiz çıktı.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.bolca dua edin.
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
nifty testi yaptırabilirsiniz güvenilir bi laboratuvarda, 10-20 gün arası cikiyor, gecmis olsun şimdiden, iyi sonuclar ciksin..kizlar ben 32 yasindayim 2. gebeligim 18 haftaligim.ikili tarama testim riskli cikmis sivi almamiz gerek dedi dr. yarin gidecegim cok moralim bozuldu.lutfen dua edin insallah temiz cikar.bide ne kadar sürede cikiyor bu test sonucu bilen var mi?
ben konu acmistim, hatta benim ikizlere hamile arkadasim da bu testi yaptırdı,
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nifty-testi.1066425/
- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
Merhaba benim de ikili testim riskli çıkmıştı(50) sonuçta aldırmayacağım için hiç bir test yaptırmadım rabbime emanet doğuma kadar bekledim 24 nisan da bebeğim dünyaya geldi çok şükür hiçbir hastalığı çıkmadı şimdi bir aylık olduk inşaallah sizde benim gibi mutlu olursunuzkizlar ben 32 yasindayim 2. gebeligim 18 haftaligim.ikili tarama testim riskli cikmis sivi almamiz gerek dedi dr. yarin gidecegim cok moralim bozuldu.lutfen dua edin insallah temiz cikar.bide ne kadar sürede cikiyor bu test sonucu bilen var mi?
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
evet, 2 tüp kan alınıyor sadece. 10-20 gün arasında sonuç çıkıyor.evet gordum yazinizi tsk ederim. nifty testini ilk defa duydum.kan alimi yoluyla mi belli oluyor kesin