Taraklı Ayak için Ayakkabı Önerileriniz??

Berna_64

çekip gitmek gerek bazen
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
499
433
İyi geceler. Ayaklarım 39 no ve biraz taraklı yani genişçe. Eskiden bu durumu çok kafaya takardım ama artık eskisi gibi değil düşüncelerim. Ama hala nasıl ayakkabı seçmen gerektiğini bilmiyorum. Beğendiklerim hep zarif modeller oluyor yakışmıyorlar genişliyorlar.

Siz nereden ne tür modeller alıyorsunuz?

Aylar önce açtığım konuya cevap gelmemiş. Ama ben hâlâ cevap bulamadım. Hadi fikir verin gözünüzü sevim :)

Çok olmuş fakat cevap veren olmamış birileri merak ederse diye yazıyorum,benim de ayaklarım taraklı bu yüzden stiletto gibi sivri burun ayakkabılar yerine yuvarlak burunlu ayakkabıları seçiyorum.
Aslında o zarif incecik ayakkabılar maalesef bize olmuyor,bakınca da yanları geniş modelleri seçeceğiz mecbur.sandalette de her tarafı açık modellerdense ayağı saran modelleri seçiyorum.sert deri yerine yumuşak deri veya canbas seçiyorum

Aylar önce açtığım konuya cevap gelmemiş. Ama ben hâlâ cevap bulamadım. Hadi fikir verin gözünüzü sevim :)

canım merhaba bıraz gec oldu sanırım yazmam ama ayak makyajı die bısey cıkmıs bende yenı gordum baya ıse yaradı benm ayaklarda taraklı masallahları var dugune gıderken gıydıgım acık ayakkabılarda denedım baya bı ıse yaradı sende dene istesen boylelıkle ıstedın ayakkabıyı da gıyme sansın oluyo cunku ayakkabı ayakta makyajla güzel duruyo ben coolkadin.com sıtesınde gormus denemıstım ıstersen lınk atım sende bı dene derım

Son düzenleyen: Moderatör:
X