TAPUDA MASRAFLAR VE ŞAHIS FİRMASI

THEY-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
5.247
3.452
kızlar ufak bı sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
bizim şahıs firmamız var. ev almayı düşünüyoruz eşimle.ama şöyleki firma olmasa kendıne ait olsa emlak vergisi az oluyormuş. ama şahıs firması olursa mesela ben eşimin üzerine olacak . olmazmış emlak vergisi çok çıkıyormuş. bende dedim benim üstüme olsun. bu seferde dio eşimsin. yine farketmez dio. anlayan lütfen yardımcı olabilirmi kafama takıldı.şimdiden teşekkürler

Ne demek istediğini anlamadım çok karışık yazmissin.
ya bakın şimdi ben ev almak istiyorum
şahıs firmamız var. ve eşimin dediği onun üzerne veya benim üzerime olursa
emlak vergisi çok geliyormuş firma olduğu için.
ben de diyorumkı benım üzerime olabilir die düşünüyorum .
hani bi yolu varmıdır vergisi şahıs firma olunca ne kadar artıyor.

şahıs firması eşinizin üzerineyse sizin üstünüze alınca bişey olmazki. adı üstünde şahıs firması şahse ait. yani siz ve eşiniz iki ayrı şahıssınız.

şahıs firması eşinizin üzerineyse sizin üstünüze alınca bişey olmazki. adı üstünde şahıs firması şahse ait. yani siz ve eşiniz iki ayrı şahıssınız.
işte bende onu demek istiyorum. sonuçta tamam biz evliyiz ama ben kendi adıma bişey alamıcakmıyım. eşim ben alamam diyor benım üzerime olursa sıkıntı olmaz yani kesin cevap lazım cnm bana ya

işte bende onu demek istiyorum. sonuçta tamam biz evliyiz ama ben kendi adıma bişey alamıcakmıyım. eşim ben alamam diyor benım üzerime olursa sıkıntı olmaz yani kesin cevap lazım cnm bana ya
evet canım olmaz ama elbet mali müşaviriniz vardır ondan bi bilgi al derim. ama tekrar söylüyorum senin üstüne olursa sıkıntı olmaz.

Firma değil şirket bile eşinin üzerine olsa senin ortaklığın olmadığı sürece sorun olmaz. Hatta o firma batsa bile eşin öder. Senin üzerine olan şeyler sana ait kalır. Devlet icra ile alamaz. Tüm firma sahipleri kendi adına değilde eşinin adına alır zaten evlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…